18 February 2018

Zaterdag 24 maart gaan de kantinedeuren van Sportclub Rijssen voor de echte rasartiesten weer open. Om 18:00 uur houden we onze jaarlijkse Playbackshow, waar de beste artiesten van jong en oud hun optreden bij ons in de kantine houden. Ook dit jaar zullen we weer een jeugd poule en een senioren poule hebben. Met een jury, dj en lichtshow en onze spreker de Nees belooft dit ook weer een gezellige middag/avond te worden. Zet hem alvast in je agenda voor een avond met top artiesten!

Er zijn enkele inschrijvingen binnen, maar we zitten nog lang niet vol. Ben jij ook zo’n echte rasartiest, of hebben jullie een groep, geef je (jullie) dan op bij Arnold ten Hove, Frank Baan, Jarno Nijkamp, Patrick Scholman of Pascal Heijenhuis om mee te doen met de Playbackshow en ga ervandoor met de prijs waar het allemaal om draait: Artiest van het jaar 2018 Sportclub Rijssen!

De Supportersvereniging van Sportclub Rijssen