24 April 2018

Sportclub Rijssen ontvangt al jaren een sponsorbijdrage van de Rabobank Rijssen-Enter als tegenprestatie voor b.v. de reclameborden langs de velden. Die systematiek gaat echter veranderen.

De Rabobank heeft dit seizoen €50.000 beschikbaar voor alle verenigingen / stichtingen die aan de voorwaarden voldoen en die wordt verdeeld via de Rabo Clubkas Campagne. Sportclub Rijssen voldoet aan de voorwaarden en wij doen dus mee aan de campagne.

Om een deel van het beschikbare bedrag te kunnen ontvangen kunnen klanten van de Rabobank Rijssen-Enter hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. Aan Sportclub dus. Die stemmen zijn geld waard en hoe meer stemmen wij ontvangen hoe groter de bijdrage is die Sportclub ontvangt. Doe dus mee!

Stemmen kan van dinsdag 1 mei tot en met 21 mei. De uitslag horen we dan tijdens de Finale-avond op 5 juni 2018.