17 July 2018
Vanmorgen leek het voor sommigen te vroeg. Om 10:45u stond de wedstrijd op het programma, maar de spelers wekten niet de indruk daar heel erg mee bezig te zijn. En zo ging het tijdens de passoefening dus nog over een computerspelletje. Desondanks was het na het eerste fluitsignaal toch Sportclub dat goed van start ging.

Vanaf de aftrap is Sportclub bij de les en zet Rohda onder druk. En dat houden ze de eerste minuten goed vol. Dat leidde helaas niet tot doelpunten en dat gaf Rohda enige hoop. De daarna volgende periode houden beide teams elkaar in evenwicht, zonder dat het aan beide kanten echt gevaarlijk wordt. Het is met andere woorden wachten op het eerste doelpunt. Dat valt aan de kant van Rohda en daarmee lijkt het verzet gebroken. Niet lang daarna ligt de tweede er namelijk al in en ook de derde volgt snel. Pas daarna weet Rohda zich te herpakken en is het, vlak voor de rust, in staat zelf een punt te scoren. De ruststand is 3-1.

In de tweede helft is het opnieuw Sportclub dat het initiatief neemt. Dat resulteert in een doelpunt. Halverwege de helft breekt Rohda gevaarlijk door. In een poging hem af te stoppen gaat het mis en dat leidt tot een strafschop. Deze wordt door Rohda netjes benut. Tot slot is het Sportclub dat de laatste 2 scores bijschrift. De eerste was een net schot en de tweede geen doelpunt. Ondanks de bijzondere baan, ging de bal niet over de lijn. Althans dat vond iedereen, behalve de scheidsrechter, die overigens goed floot. En zo stond er aan het einde van de partij een nette 6-2 overwinning in het boekje.