23 May 2018

Zaterdag 26 mei is het zover! De dag dat ons eerste elftal strijd voor eerherstel tegen RV, wordt de playbackshow bij Sportclub Rijssen in de kantine gehouden. De inloop is vanaf 17:30 uur en om 18:00 uur laten de talenten van Sportclub hun playback-skills aan het publiek zien. 

Het programma zit al mooi vol, maar we zijn nog op zoek naar 1 a 2 acts om het programma goed vol te krijgen! Dus mocht je dit nog niet gedaan hebben, geef je dan nog snel op bij Jarno Nijkamp, Frank Baan of Patrick Scholman.

Daarnaast wordt iedereen uitgenodigd om te komen kijken naar de alle talenten van Sportclub om er een gezellige avond te maken, met hopelijk de winst van ons eerste op zak!

De playbackshow zal tegen 20:00 uur/20:30 uur zijn afgelopen, aansluitend zullen we op het grote scherm de Champions League finale tussen Real Madrid en Liverpool uitzenden. Een heuse kraker die elke voetballer niet wil missen! Waar kun je deze dan beter kijken dan in de gezellige kantine van Sportclub? 

Dus aan al die voetbal(lers)-(liefhebbers) blijf hangen na de playbackshow en kijk de finale mee in de kantine! Uiteraard zal voor wat lekkers en hapjes worden gezorgd.