25 March 2019

Vanmorgen de laatste wedstrijd van het seizoen. Kampioen worden lukt niet meer en het is een graad of 28 al. Zuchtende en kreunende spelers, probeer ze maar te motiveren!

Vandaag voor het eerst dit seizoen onze aanvoerder Sertan op de bank de eerste helft want hij had nog geen minuut gemist en Darren kreeg de de aanvoerdersband om vanwege zijn uitstekende prestaties de laatste weken op een nieuwe positie.

Na het fluitsignaal vliegen we er gelijk op en krijgen zeker 6 grote kansen op een doelpunt maar ergens gaat er iets niet goed want hij gaat er niet in. Ook niet de kleine kansjes. Onze tegenstander uit Goor, jawel alweer 1 uit Goor doet 2 keer iets en dat voeren ze beter uit als wij. Ruststand 0-2

Gemopper in de rust, over het weer, de tegenstander en elkaar dus heb je als leiders ook een taak om de koppies weer dezelfde kant op te krijgen. Ons idee om bij een mooie stand er een fantasieopstelling van te maken ging niet werken want we moesten vol aan de bak. Sertan weer de aanvoerdersband om en de wei in en gaan. De wissels wilden er allemaal wel in en er werd het nodige gediscussieerd in de dug out maar zo zouden we het doen PUNT. Soms gaat teambelang voor!

Na weer 2 kansen om zeep te hebben geholpen stond  Sertan op de goede plek en tikte de zeer terechte 1-2 tegen de touwen. De 2-2 lepelde dezelfde Sertan over de verbouwereerde defensie en keeper van GFC. GFC wist niet wat ze overkwam en we bleven maar komen en als Sertan er dan 3-2 van maakt is de bluf er weer en zijn we de baas. In de drinkpauze gaf Daan aan dat hij graag wou voetballen en gelukkig was SWen tB bereid om de handschoenen over te nemen. Afijn Daan in de spits en als geen ander racet hij naar voren en geeft de juiste impulsen aan de rest. Tandje erbij. Iedereen pakt het goed op en we gaan er weer met zijn allen voor. SVen tK  wordt gevloerd in de 16 en de pengel wordt genomen door Lucas die zo zijn kans om te scoren op een presenteerblaadje krijgt want hij wou zo graag. Menig rush naar voren, een goede bal maar hij wou er niet in en na al dat getoonde werk een cadeautje van het team maar dan moet hij wel worden uitgepakt. Dat lukt: keeper naar de verkeerde hoek 4-2 en een glimlach bij de leiders, spelers en de big smile bij de speler in kwestie. Sven tK maakt wederom fraai de 5-2 en Goor gaat weer pompen met die ballen. Over iedereen heen en er achteraan, maar Swen was ook snel en sneller bij de bal dan Goor dus dat werd snel onschadelijk gemaakt.Sertan liet vandaag zien waarom hij zo belangrijk is en neemt een corner van links en die verdwijnt bij de 2e paal in het doel 6-2. Suus kreeg nog een grote kans maar het was haar vandaag niet gegund en dat vrat aan haar maar soms zit het tegen en aan je werklust heeft het niet gelegen. Dit gold voor iedereen trouwens!!. Goor verraste ons nog 1 keer met een loopactie en het geplaatste schot kon door de gestrekte keeper net niet uit de goal worden getikt waardoor de eindstand 6-3 werd. Waar we staan doet er niet zoveel toe. Er is progressie geboekt en na wat opstart problemen weet iedereen dat je het niet alleen maar met zijn allen doet en dat is ook winst!