17 July 2018
De komende maand is het topdrukte bij Sportclub. We trappen af met Elsrock (9/6). Daarna wordt er echt gevoetbald op het jaarlijkse toernooi van FCT Riessen (16/6). Vervolgens is het tijd voor het overbekende 6 tegen 6-toernooi van de Supportersvereniging De Doarde Helfte (23/6). Het seizoen wordt afgesloten met het Jak & Rock (29/6).

Het wordt kortom een zware, maar leuke maand voor met name het kantineteam van Sportclub. Niet alleen wordt er het nodige gegeten en gedronken. Ook moet er ‘s avonds worden opgeruimd en vooraf worden opgebouwd. En om het ook voor ons leuk te houden, vragen we jullie medewerking.

Om het voor het kantineteam aangenaam te houden zijn er enkele regels.
  • De belangrijkste is NIX18. Ben je jonger dan 18 jaar - en dat weet je zelf heel goed - dan geen alcohol. Desgevraagd moet je je kunnen legitimeren.
  • Blijf Helder. Geniet verantwoord. We proberen allemaal een leuke dag te hebben. De plastic bekers van 0,25l zijn echt net zo groot als de glazen van 0,25l. En op = op. Regel wie de BOB is of bel een taxi. Geen vuurwerk.
  • U bent gast. Geachte bezoeker, je bent te gast Sportclub en de barman / -vrouw is de baas. Volg de aanwijzingen van het kantineteam op.

Bij deze alvast bedankt voor de medewerking en we wensen iedereen een leuke maand.