11 December 2018

Vandaag komt GFC op bezoek. Een team dat op dit moment in de middenmoot staat, maar wat zegt het na 3 wedstrijden.

Na het eerste fluitsignaal wordt langzaam duidelijk dat Sportclub beter is. En na enkele minuten werd, alsof iemand het sein veilig gaf, de aanval geopend. In korte tijd langen er meerdere ballen in het doel bij GFC en was de wedstrijd gespeeld. Daarbij werd Sportclub goed geholpen door een GFC-verdediging die regelmatig het buitenspel ophief. Dat gaf Sportclub een heleboel ruimte achter de verdediging en daar weten ze wel raad mee. Bij rust was het al 6-0 zodat in de tweede helft de relaxstand aan kon. Uiteindelijk werd het 9-0.

Bij GFC was er enige frustratie en dat leidde tot 2 gele kaarten. Iets dat eigenlijk niet bij de overigens sportieve wedstrijd pastte. Het gevolg is dat Sportclub na 3 wedstrijden ongeslagen bovenaan staat.

P.S. Het was vandaag de dag van de scheidsrechter en bij deze gaat onze dank uit naar de scheidsrechter van dienst. Na de wedstrijd werd er voor hem een erehaag gevormd door de spelers. Onder applaus verliet hij het veld.