19 April 2019

Een wedstrijd in Sibculo vanmorgen tegen het hoog geplaatste SVV. Zelfs de TomTom had moeite om het te vinden maar om 11 uur stonden er 2 teams op het veld en hadden we ook nog 1 wissel.

SVV liet gelijk zien wat de intenties waren: erop en erover en er doorheen. Binnen no time was het weer alle hens aan dek bij ons en keken we tegen een 2-0 achterstand aan. Als het met goed voetbal niet lukt moet je hard voor elkaar werken maar zelfs dat lukte vandaag niet overal!

Sertan maakt een mooie 2-1 maar al snel daarna ligt de 3-1 in onze goal. In de rust lekker genieten van het zonnetje, rustig liggend in het gras en gniffelen om wat de leider zegt want die zegt toch elke week hetzelfde. Klopt want dat schijnt nodig te zijn. Op uitzonderingen na is het inspiratieloos en futloos en jammer voor diegene die er wel wat van proberen  te maken. 

In de 2e helft staat het al snel 4-1 en Darren maakt met een mooi afstandsschot de 4-2. Dan al weer snel de 5-2 en daarna gaan we voetballen. Er is rust en de bal wordt naar elkaar gespeeld en we krijgen 4 a 5 goede kansen op rij maar helaas gaat er niet 1 in. SVV weet het net daarna nog wel 3 keer te vinden en komt zo terecht op 8-2 waar 8-6 ook niet verkeerd zou zijn. Hadden we ook verloren maar in elk geval onze huid duur verkocht en laten zien dat we beter kunnen.

Volgende week nieuwe ronde nieuwe ...........