23 January 2019

Voor het 10e achtereenvolgende jaar is de oliebollenactie weer gehouden. En ook dit jaar hebben de deelnemende jeugdleden 1750 oliebollen verkocht. En dat waren er weer meer als vorig jaar!

Ook dit jaar komen de oliebollen weer van bakker Tijink. Op zaterdagochtend 29 december kunnen de oliebollen, op vertoon van de groene bon, weer bij de bakker worden opgehaald.

De opbrengst komt zoals gebruikelijk ten goede aan de jeugd. Deze opbrengst zal (samen met de opbrengst van de Grote Club Actie) besteed worden aan een gezamenlijk bezoek van een wedstrijd uit het betaalde voetbal.

Naar alle waarschijnlijkheid zal dit op zaterdag 3 maart gaan plaatsvinden. De uitgekozen wedstrijd is: Heracles-Utrecht en deze begint om 18.30 uur. Nadere info volgt nog maar noteren in de agenda kan geen kwaad…

De meeste oliebollen zijn dit jaar verkocht door Teun van den Houten, Marieke Willems en Jorn Peters. Het beste team was de JO13.

Alle winnaars krijgen hun prijs uitgereikt tijdens het Anton Huesken zaalvoetbaltoernooi in de Reggehal op donderdag 27 december.