22 February 2019
Sportclub Rijssen zoekt een hoofdtrainer (m/v)

Voor het seizoen 2019-2020 is Sportclub op zoek naar een hoofdtrainer die helpt bouwen aan onze vereniging.

De werkzaamheden van de hoofdtrainer bestaan uit:
  • het 2 keer per week training geven aan de selectie;
  • het coachen van het eerste team dat momenteel uitkomt in de zaterdag 4e klasse;
  • het leiding geven aan de trainer van het tweede team;
  • het (on-)gevraagd aanwijzingen geven aan de trainers van de andere teams en de keeperstrainers en;
  • het samen met de technische commissie senioren en de technische commissie jeugd bepalen van het voetbal technische beleid van de vereniging.
De selectie bestaat momenteel uit ervaren en minder ervaren spelers, waarbij het de bedoeling is dat op korte termijn de minder ervaren spelers het stokje volledig gaan overnemen. Op termijn moet ook de oudste jeugd aansluiting vinden.
Elke week bepaalt de hoofdtrainer welke spelers van de selectie in het eerste dan wel het tweede team spelen.
Bij de begeleiding van het eerste team wordt hij / zij terzijde gestaan door een technische staf, bestaande uit een teamleider, een grensrechter en een verzorger. Het tweede team heeft een eigen coach.

Wij zoeken een ervaren trainer die op het voetbalveld en daarnaast invulling kan geven aan ons motto 'met elkaar, voor elkaar'.
U hebt minimaal TCII en staat qua kennis en ervaring boven een eerste team. Ervaring met een eerste team is een pré.
U bent in staat om spelers te selecteren en weet uw keuze met behoud van de relatie over te brengen. Ook als spelers niet bij de selectie komen. U heeft oog voor het resultaat en weet om te gaan met verschillende personen. Door een duidelijke visie en gedegen uitvoering weet de hoofdtrainer de vereniging naar een hoger plan te krijgen.

Wij bieden een passende vergoeding en faciliteiten om te kunnen trainen. Een korte motivatie en c.v. kunt u voor 18 februari 2019 mailen aan .