15 July 2019

Gevoetbald werd er de afgelopen twee weken weinig, maar onze jeugd heeft zich niet hoeven te vervelen.

Vorige week was er al het door de Supportersvereniging opgezette FIFA-toernooi in de kantine. De opkomst was groot en er werd fanatiek gestreden. Zeker een aanrader om te herhalen. Ook de oudere jeugd/jonge senioren zouden dit wel eens willen hebben ze al aangegeven. Wie weet..

En afgelopen zaterdag zijn we met 84 jeugdspelers, leiders en ouders naar Heracles-Utrecht geweest. Voorheen werd vaak gekozen voor FC Twente, maar deze speeldag kwam goed uit en de TC-jeugd wilde ook eens een keer iets anders. En gezien de leuke relatie met Heracles, we zijn dit seizoen ook al 2 keer ballenjongens geweest, konden we gebruik maken van een mooi aanbod. Helaas was de uitslag voor Heracles niet geweldig, maar we hebben wel weer genoten van de sfeer! Mooi om te zien dat we met zo'n grote groep Sportcluppers bijna een heel vak kunnen vullen.

Organisatoren bedankt voor jullie inspanningen in bovenstaande.

Met elkaar, Voor elkaar zo blijkt maar weer!

Aanstaande vrijdag staat het volgende niet-voetbal evenement op de kalender. Namelijk het Poker toernooi. Met 30 inschrijvingen goed gevuld, maar wil je ook meedoen geef je dan op via Supportersvereniging.