19 May 2019

Na het besluit om op eigen kracht verder te gaan, worden de schouders er onder gezet bij Sportclub Rijssen.

In de periode dat Sportclub sprak met RKSV en RV waren enkele zaken op een laag pitje gezet. Toen de leden echter besloten een streep onder het onderzoek te zetten, ging bij Sportclub de knop om en wordt alle energie weer in de eigen vereniging gestopt.

"Zoals door het oude bestuur medegedeeld op de ledenvergadering staat de club er financieel goed voor en er wordt gewerkt aan een leuke sponsordeal. Organisatorisch en qua accommodatie zijn er wensen, maar wat nodig is, is er en dus kan alle aandacht uit naar het voetbal. We spreken op dit moment met maar liefst 2 gediplomeerde trainers voor de senioren en voor de jeugd. Daarnaast geven we ook de eigen jeugd, die ambities heeft trainer te worden, een kans. Als Sportclub willen we daarin investeren. Ook breiden we de Technische Commissie uit met ervaren mensen, waarop het kader kan terugvallen. We verzamelen voetbalkennis, want dat is waar het binnen een voetbalvereniging om gaat.", aldus de nieuwe voorzitter Rohald de Jong.

Maar Sportclub zou Sportclub niet zijn als er alleen maar aandacht is voor voetbal. Tegelijkertijd staat  het bol van de nevenactiviteiten. Laatst was er een FIFA-toernooi voor de jeugd. Binnenkort staat de Crazy-bingo al op het programma. Langzaam starten ook de voorbereidingen van de toernooien. Dan hebben we even rust en begint het nieuwe seizoen al. Er is dus genoeg te doen.

Vind je voetbal leuk en houd je van gezelligheid, kom dan een keer kijken bij ons op de Koerbelt. Een paar keer mee trainen kan natuurlijk ook. Dit geldt zowel voor de jeugd als de senioren.