25 June 2019

Sportclub Rijssen zet de schouders er onder.

Afgelopen dinsdag 26 maart hebben 2 nieuwe trainers zich voor het seizoen 2019-2020 verbonden aan Sportclub. Voor de functie van hoofdtrainer is M. (Michel) Luberti vastgelegd. Michel gaat training geven aan de selectie en met name Sportclub Rijssen 1. De afgelopen jaren was hij als trainer verbonden aan s.v. Enter 2, uitkomend in de 3e klasse zondag amateurs. Dit is zijn eerste aanstelling als trainer van een standaardteam.

Als assistent trainer is R. (Rijk) Wijnen benoemd. Rijk, die meer dan 30 jaar ervaring heeft, gaat training geven aan de JO15 en Sportclub Rijssen 2. Rijk is momenteel trainer bij SVVN JO19-2, dat eveneens speelt in de 3e klasse, maar dan bij de zaterdag amateurs.

"Natuurlijk is het een uitdaging met 2 nieuwe trainers die elkaar niet kennen. Maar we hebben veel vertrouwen in de kennis en kunde. Bovendien hebben we met de bestaande staf en technische commissie voldoende ervaring in huis. Wij denken dat ze samen een hele goede combinatie vormen. Hiermee geven we tevens de verbinding tussen de jeugd en de senioren een stevige duw in de goede richting.", aldus de voorzitter Rohald de Jong.

Het bestuur wenst allen veel succes.