15 July 2019

Op zaterdag 15 juni organiseert de Supportersvereniging FCT Riessen weer het jaarlijkse 6-tegen-6 supporterstoernooi bij Sportclub Rijssen.

De doelstelling is net als voorgaande jaren, dat alle supportersverenigingen van FC Twente uit de gehele regio een of meerdere teams inbrengen. Ook FC Twente-supporters die niet zijn aangesloten bij een supportersvereniging mogen zich inschrijven. Inschrijven is mogelijk via de website van FCT Riessen.

De verschillende teams zullen tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde “Arjan Baas Wisselbokaal”.

Het voetbalfestijn zal op zaterdag 15 juni plaatsvinden op het terrein van Sportclub Rijssen, waar onder meer een grote feesttent en een eetgelegenheid aanwezig zal zijn. Er is voor deze dag een professionele drive-in aanwezig en voor de allerkleinsten zijn er weer diverse activiteiten geregeld. Ook als bezoeker bent u ook van harte uitgenodigd!