25 June 2019

Vanochtend ging het naar Markelo tegen de plaatselijke sv. Dat ze bang waren bleek toen de de weg er bij de Haverkamp in Markelo uitslag. Na een leuke tour over de parkeerplaats van deze horecagelegenheid en het centrum van Markelo kwam dan toch het sportpark in zicht. De zon scheen maar een fel koud briesje maakte het soms wat onaangenaam maar er kon worden gebald.

Vanaf de 1e minuut grijpen we Markelo bij de strot en voordat ik zit gaat Daan T goed door op links zet voor op Suus die schiet en er wordt hands gemaakt waarna de bal  het doel in rolt en de scheids naar het midden wijst 0-1. Daan T scoort met een fraaie schuiver na een mooi terug gelegde bal van Ismail de 0-2.

Suus gaat er rap vandoor op rechts en geeft een afgemeten voorzet op Daan T 0-3. De 0-4 was om te smullen, Sertan zet de aanval op door te spelen op Jort die vooruit speelt naar Ismail die legt hem breed voor de mee opgekomen Sertan en die staat zo in 1 keer alleen voor de keeper en weet hier wel raad mee. We blijven vooruit ballen maar het wordt wat minder allemaal. Van 2 meter voor de goal op de paal, hoog over, het werd onzuiver en te makkelijk over gedacht en die keepster van Markelo wou ook niet echt meewerken tot een lob van Sertan haar te machtig was, ze kon er echt net niet bij dus 0-5. Achterin is even de focus ver te zoeken . Waar het tot dusver erg rustig was door goed in positie te staan braken er nu 2 of 3 van Markelo door en was er voor onze keeper geen eer te halen 1-5. Iedereen kijkt elkaar aan hoe dit kon gebeuren maar Sertan heeft alweer afgetrapt en bediend Ismail die tikkie breed legt voor Swen tB die hard uithaalt maar de juiste richting niet vind en de bal zo maar bij Ismail voor de voeten legt. Afdrukken en 1-6. Markelo trapt af en wil aanvallen maar Marieke en Heywad voorkomen een uitbraak en Davy peert de bal naar Suus die weer over rechts ervandoor gaat en op de rand 16 snoeihard de bal tegen de touwen ramt! 1-7 en rust.

Na rust is het even chaos troef bij ons en worden er veel verkeerde keuzes gemaakt qua afwerking  en waar Markelo aan 1 aanval genoeg heeft  is het na 10 minuten 2-7. Ismail maakt na zeer goed voorbereidend werk van Suus ook fraai de 2-8. We worden weer wat scherper en Swen tB  breekt uit en faalt 1 op1 met de keepster niet. Door de benen geschoven fraai in het netje 2-9. Daan T schiet ook vanaf de 16 op doel en daar is nr 10. Daan B is inmiddels gaan foebelle en weet zijn fanatisme om te zetten in goede coaching van achteruit en ook een mooie pass naar de opkomende sertan die weer goed binnentikt 2-11. Dezelfde Daan B maakt ook nog de 2-12 en het slotakkoord is weer voor Daan T die met een goed schot vanaf de 16 de eindstand op het bord zet 2-13. Al met al een uitslag waar je voor tekent maar ..... nee prima zo.

Volgende week weer!