15 July 2019

Het kampioenschap zat er al even aan te komen en vandaag kon het zo ver zijn. Daarvoor moest in Almelo nog wel gewonnen worden van PH. Een team dat momenteel op de 2e plaats staat en - bij winst - nog kansen heeft op de titel. En dus werden wedstrijden van andere seniorenteams verzet, zodat iedereen het derde kon aanmoedigen.

Het in grote getale meegereisde publiek zag Sportclub al vroeg in de wedstrijd op voorsprong komen, maar kon de gehele wedstrijd niet achterover gaan zitten. PH speelde beter, maar werd maar zelden gevaarlijk. Pas diep in de 2e helft werd het weer even spannend toen PH de 2-3 wist te maken. Uiteindelijk wist Sportclub de winst met 2-4 naar zich toe te trekken en was het kampioenschap binnen.

Na een toer door Rijssen kon het feest in de kantine los.