16 September 2019

 Voetbal op donderdagavond. Weer eens wat anders. Inhalen tegen Juventa , een laagvlieger in onze competitie maar zo zijn wij ook begonnen, dus geen geintjes maar gewoon voetballen!

De competitie nadert zijn einde en we doen nog mee dat weten de spelers ook tegenwoordig. Vroeger hoorde je dat als speler pas bij je laatste wedstrijd maar: Das war einmall !!!

Nu weer naar vanavond. We moesten veel scoren. Dat wisten de spelers ons te vertellen voor de wedstrijd en na de nieuwe teamfoto’s mochten ze het laten zien. Na zo’n 10 minuten gaat Heywad ervandoor over links met de bal en faalt niet 1 op 1 met de keeper. 1-0 . Suus stuurt Daan T weg door het midden boem 2-0 . Daan T werkt zich een slag in de rondte in de 16 van Juventa  dolt 3 man en de keeper 3-0. Suus schiet hard op goal maar de keeper van Juventa staat zijn mannetje maar moet buigen voor de rebound van Daan T 4-0. Dit was ook de ruststand we moesten er helaas wel op hameren dat het toch allemaal niet zo scherp was want de score had al veel hoger moeten zijn maar iedereen deed zijn stinkende best en meer kun je ook niet vragen. Maar feit bleef dat we meer goals nodig hadden dus voor het eerst een verdediger eraf voor een extra aanvaller en gaan! Dat gebeurde gelukkig ook. Binnen 5 minuten pikte Suus de bal rond de middellijn op en ging als de brandweer naar voren, liet alles en iedereen achter zich en op de rand 16 schoot ze de bal werkelijk waar schitterend tegen de touwen. 5-0 Dan krijgen we een penalty vanwege hands en Sertan legt de bal op stip, neemt een aanloop, schiet. zo tegen het scheenbeen van de vallende keeper aan. Helaas, maar nog geen minuut later schiet hij binnen na een pass van rechts van Swen tB . 6-0

Juventa trapt af, Daan T onderschept, spurt naar voren en schiet over de keeper in het doel 7-0. Sertan schiet 3 minuten later hard op doel over de grond waar de keeper zo overheen duikt. 8-0

Is de koek dan op? Nee hoor, Daan T verovert de bal op de middenveld en geeft een mooie steekpass over rechts naar Suus die weer hard afdrukt 9-0. Dan gaan er 2 spelers van Juventa met de bal vandoor richting onze keeper Daan B maar weet Hoshiar deze spelers weer in te halen en de bal te veroveren en nog 2 spelers van Juventa het bos in te sturen om daarna een goede pass te geven op Sertan die gelijk Suus wegstuurt en die schiet loeihard in de kruising lange hoek. Een applaus was terecht te horen maar ook het werk van Hoshiar was een applaus waard. 10-0. Bij een zoveelste corner schiet Heywad zijn 2e van de avond binnen door goed attent te kijken waar de bal gaat komen. 11-0. We gaan allemaal vol op de aanval en met 6 man voor de goal drukt Sertan af 12-0 . Iets later schiet hij helaas op de paal maar zijn latere voorzet wordt door Ismail met de knie tot een doelpunt verwerkt 13-0. Een mooie en goede uitslag maar helaas moet gezegd worden dat de keeper van Juventa wel erg zijn best heeft gedaan om de schade te beperken en dat hem dat ook gelukt is want er hadden wel het dubbele aantal doelpunten kunnen vallen. Had ik al gemeld dat onze verdedigers zich ook weer van hun beste kant kant lieten zien? Bij deze. Iedereen trouwens!

Volgende week weer op zaterdag.