26 June 2019

Vanavond de inhaalwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Enter. SV Enter om precies te zijn.Dat we kampioen konden worden wisten we en ook met hoeveel goals verschil in ons voordeel we moesten winnen. Drie doelpunten.

Het was gelijk erop en erover. Iedereen was scherp en de bal werd elkaar gegund en er werd gelachen. De 1-0 van Daan T komt door een mooi één tweetje met Suus. De 2-0 wederom van Daan T omdat hij zelf fel doorjaagt in de 16 van Enter. Waar de meiden eerder nog wel eens bang waren om de haren in de war te krijgen bij het koppen bleek daar nu geen last van te zijn. De 3-0 van Suus was panklaar op het hoofd bij een corner.Ook de dames achterin kopten waar nodig alles weer gecontroleerd naar voren en de backs liepen goed mee naar voren waardoor Enter geen vat op de wedstrijd kreeg. Dan de verlossende 4-0 van wie anders dan Daan T. Kort daarna lobt Daan T de bal van een meter of 20 over de uitkomende keeper . 5-0 We gaan er voor zitten en onze spelers gaan vrolijk verder. Sertan staat al een tijdje te wachten op de bal iets buiten de 16 en krijgt de bal van Suus. Sertan neemt aan Sertan wacht en wacht nog wat langer zoekt een hoek uit en wacht nog ff en haalt dan droog uit 6-0. De 7-0 komt ook van Sertan na goed werk van Daan T op Links. Ismail staat weer waar hij hoort te staan bij de 8-0, rand 16 en loerend op de pass die komt. Heerlijk.

Dan is het rust en nu moet je als coaches je mond houden en genieten van dit mooie stel, want dat is het! De wissels worden met applaus ontvangen. Lucas is na lang blessureleed weer klaar voor de strijd dus kom maar op met de tweede helft. Ik zat nog niet of het was 9-0 door wie anders dan Daan ?? vul maar in.

Dan doet Enter wat terug en ik gunde het ze ook nog na zo’n veegpartij! 9-1 dus. De 3e poging van Ismail op de goal wordt dan wel beloond 10-1. Mochten de coaches van Almelo op het sportpark hebben gelopen was het nu ook wel duidelijk wie het meest aanspraak mocht maken op de titel. Suus pikt op het middenveld de bal op en doet wat ze het liefste doet. Er rap vandoor gaan met de bal en uithalen 11-1

Ismail werkt 2 man weg en stuurt Daan T weg 12-1. De 13-1 is ook weer van Daan T. Hij is zo scherp vandaag dat een vrije trap van een meter of 20 voor de goal er ook zomaar in kan vliegen en ja hoor daar is ie weer 14-1. Dan een kopbal van Sertan 15-1. Een rollertje van Sertan 16-1 en als laatste een loeiharde poeier in de rechterbovenhoek van wie denkt U? Daan T ! Nee weer Sertan. Na het fluitsignaal was het dan toch zover: Kampioen voorjaar 2019

Een mooi seizoen met een mooie groep afsluiten met een mooie prijs. Namens jullie coaches: jullie hebben het dubbel en dwars verdient.

Volgend seizoen weer