17 September 2019

Strakblauwe lucht en een zon die al lekker straalt. Het zag er leuk uit vanochtend voor onze nieuwe JO15. Een wel jonge Jo15 maar we hebben er vertrouwen in. We mochten vanmorgen tegen de “leeftijdsgenoten” van Enter Vooruit.

In het begin worden we wat terug gedrongen door het fysieke spel van Enter want die waren niet onder de indruk van onze gemiddelde lengte en ze krijgen 3 goede kansen waar Daan B zeer attent op reageerde maar bij de 4e poging vloog de bal ongelukkig in ons doel en moest de eerste speler al noodgedwongen gewisseld worden.

Toch weten we het spelbeeld te laten kantelen. We lopen weer voorwaarts en worden brutaler en zelfs beter en al snel volgt de 1-1 door Sertan na een goede bal van SwentB vanaf rechts. Bij een corner schuift Daan T de bal mooi breed naar Mohamad ( Mo ) voor bekenden en die drukt af 2-1. We krijgen nog wat kansen maar weten niet te scoren en zo gaan we dan ook met een magere voorsprong de rust in. Voor ons als leiders waren de verwachtingen vandaag niet echt hoog maar het team heeft zich van zijn beste kant laten zien.

Dan de 2e helft waar we het nodige gewisseld hebben maar het mocht de pret niet drukken. We bleven gaan en tuurlijk hadden we het soms lastig maar achterin bleven ze goed overeind en de bal werd goed rondgespeeld en als Daan T SwentB wegstuurt tikt laatstgenoemde de 3-1 binnen en als nog geen 2 minuten later Darren de 4-1 keurig in het mandje legt gaat het geloof er wel een beetje uit bij Enter. SwentB schiet vanaf 20 meter zo over de uitkomende keeper van Enter en tekent zo de 5-1 aan.

Enter denkt daarna nog te scoren maar Daan B heeft de bal op de lijn toch tegen weten te houden en dan is het laatste beetje hoop echt eruit bij Enter. Wij gaan echter vrolijk verder. Bij een scrimmage in de 16 van Enter is Ismail er als de kippen bij voor de 6-1. Darren zorgt vanaf de rand 16 met een fraai schot voor de 7-1 en Mo maakt er in 2e instantie na eerst tegen de keeper te hebben aangeschoten alsnog 8-1 van.

Het slot akkoord is voor Darren die zijn cornerbal door het mis grijpen van de keeper zo de goal in ziet vallen. 9-1 en einde wedstrijd.

Vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd!