17 September 2019

De selectie heeft een ruime voorbereidingsperiode achter de rug. Na de eerste trainingen volgden oefenwedstrijden tegen s.v. Prins Bernard Uddel, Sportclub Daarle en v.v. VEVO Veessen.

De wedstrijden in Uddel werden gespeeld onder tropische omstandigheden. Prins Bernhard 1 komt uit in de 4e klasse. Sportclub 2 trof tegelijkertijd Prins Bernhard 2 dat eveneens uitkomt in de 4e klasse.

Ook bij de wedstrijd tegen Daarle was het warm, maar gelukkig werd die in de avond gespeeld en koelde het lekker af. Daarle komen we dit jaar ook tegen in de competitie.

De wedstrijd in Veessen werd gespeeld op kunstgras en ook dit weekend was het warm, zodat extra drinkpauzes nodig waren. En voor wie dat niet weet: VEVO staat voor VEessen VOrchten en komt uit in de 4e klasse.