17 September 2019

Gramsbergen JO17-2 - Sc Rijssen JO17-1 3-1  (2-1)

Na de nederlaag van vorige week stond vandaag de wedstrijd tegen de s.v. Gramsbergen op het programma.

Opnieuw hadden we het vanaf het begin lastig met de fysiekere en snellere tegenstander. Het is vooral tegenhouden en rust bewaren. We kunnen dan ook niet voorkomen dat we een doelpunt tegen krijgen. De bal wordt uit een corner ingekopt maar hij heeft daar wel een flinke duw voor nodig. Deze wordt door iedereen gezien behalve de scheids. We komen dan zelf beter in de wedstrijd en creëren ook een aantal mogelijkheden, maar het is Gramsbergen dat met een schot van afstand de 2-0 maakt. Vlak voor tijd krijgen we nog een vrije trap op hun helft en deze wordt vanuit een combinatie perfect voor het doel van Grambergen gebracht en door ons schitterend bij de 2e paal ingekopt. We gaan dan ook rusten met 2-1 achterstand.

De tweede helft gaan we opzoek naar de gelijkmaker. Kansen krijgen we genoeg alleen vandaag zijn we niet scherp genoeg voor de goal of we maken de verkeerde keuze. Het is dan ook Grambergen die de 3-1 maakt en de wedstrijd op slot gooit.

Vandaag hebben we een lastige wedstrijd gespeeld, waarbij we hebben gestreden voor een punt dat er uiteindelijk niet kwam. Volgende week thuis tegen de voetbalcombinatie uit Lutten.