26 June 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor de 12e keer dat het jaarlijkse darttoernooi wordt georganiseerd door de spelers van het eerste uur.

Op vrijdag 8 januari staat het singel-toernooi op het programma. Deelname mogelijk voor spelers t/m de 3e divisie. Aanvang toernooi om 19.30 uur. Inschrijven vanaf 19.00 uur. Kosten € 5,00 per persoon. Inschrijfgeld is ook prijzengeld. Gespeeld wordt 501, best of 5. Deelnemers moeten lid zijn van Sportclub of een binding met de club hebben.

Op zaterdag 9 januari het altijd gezellige dubbeltoernooi. Ook dit jaar is er weer een geweldige opgave waardoor er besloten is om een extra baan te plaatsen. Zaterdagmiddag beginnen we om 13.30 uur. Inschrijven vanaf 13.00 uur mogelijk. Inschrijfgeld bedraagt ook hier € 5,00 euro per persoon. Wil je nog meedoen, geef je dan op bij Gerben Paalman.  Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken en te genieten van het gezellige sfeertje!