25 June 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop “de beste darter” noemen?

Op zes banen werden de poulewedstrijden afgewerkt. Alles volgens best of 5 en vanaf 501.

In de strijd om de eerste plaats in de verliezersronde ging de eer naar Han Zwoferink. Hij wist Hennie Ruiter met 3-1 te verslaan in de finale.

In de winnaarsronde werd de eindstrijd een familieaangelegenheid. De ene halve finale ging tussen Rick Aalderink & Rick Paalman en de andere halve finale werd een strijd tussen Reinald Aalderink en Gerben Paalman. Beide Paalmannetjes wisten hun partij te winnen en kwamen dus in de finale tegenover elkaar te staan. De strijd om het brons ging dus tussen de gebroeders Aalderink. Uiteindelijk wist Reinald met 3-2 de zege veilig te stellen. En in de finale nam Rick nog wel de leiding, maar moest toch toezien dat broer Gerben er met een 3-1 winst vandoor ging. De organisatie spreekt van een geslaagde avond en danken alle aanwezigen en vrijwilligers van deze avond. Op de foto de prijswinnaars.

winnaars darts 2016