25 June 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen gecreëerd en zo kon het toernooi soepel verlopen. Eerst de poulefase waarin de 2 beste koppels doorgingen naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde  stonden Wim Smit & Lex Jansen tegenover Arnold ten Hove & Mirand Vincent. Wim & Lex toonden zich de beste en werden de winnaars.

In de winnaarsronde een heleboel sterke koppels maar er kan er steeds maar eentje doorgaan. In de halve finale troffen Erwin Teunissen & Johan Kreijkes de grote favorieten de Aalderinks broers. Met een 3-0 overwinning plaatsten Rick & Reinald zich voor de finale waarin ze het moeten opnemen tegen de winnaar van de andere halve finale en die ging tussen Richard Kreijkes & Herman Wind en Rene Nijland & Leonardo Snippe. Een spannende pot waarin Rene & Leonardo met 3-2 wisten te winnen.

In de finale waren de Aalderink broers te sterk en met 3-0 wisten ze voor de 3e keer de dubbel-titel te bemachtigen.

De door Ponsteen beschikbaar gestelde geldprijs voor de hoogste uitgooi boven de 100 ging er niet uit vandaag. Bedrag blijft staan voor de volgende editie. De organisatie bedankt iedereen die aan het toernooi heeft meegewerkt in welke vorm dan ook en we zien jullie graag volgend jaar weer.

dart koppels 2016 winnaars