16 September 2019

Dart nieuws

• Darters overtuigend kampioen!

Darters overtuigend kampioen! Het zat er al een tijdje aan te komen maar het is nu echt een feit. DC Rijssen 1 is Meer hierover
  • Arek Gruszka & Ard ter Keurs Winnaars Dubbel-Dart toernooi 2017

Arek Gruszka & Ard ter Keurs Winnaars Dubbel-Dart toernooi 2017 Op vrijdag de 13e stond het Single toernooi op het programma. Ondanks het slechte weer was iedereen aanwezig en klokslag Meer hierover
  • Gerben Pluimers winnaar single darttoernooi 2017

Gerben Pluimers winnaar single darttoernooi 2017 Op vrijdag de 13e stond het Single toernooi op het programma. Ondanks het slechte weer was iedereen aanwezig en klokslag Meer hierover
  • Nijland & v/d Willige winnen zomer-editie Dart-Koppeltoernooi

Nijland & v/d Willige winnen zomer-editie Dart-Koppeltoernooi Rene Nijland & Nick van de Willige zijn de winnaars geworden van de eerste editie van het zomertoernooi bij Sportclub. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • 1
  • 2

Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen gecreëerd en zo kon het toernooi soepel verlopen. Eerst de poulefase waarin de 2 beste koppels doorgingen naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde  stonden Wim Smit & Lex Jansen tegenover Arnold ten Hove & Mirand Vincent. Wim & Lex toonden zich de beste en werden de winnaars.

In de winnaarsronde een heleboel sterke koppels maar er kan er steeds maar eentje doorgaan. In de halve finale troffen Erwin Teunissen & Johan Kreijkes de grote favorieten de Aalderinks broers. Met een 3-0 overwinning plaatsten Rick & Reinald zich voor de finale waarin ze het moeten opnemen tegen de winnaar van de andere halve finale en die ging tussen Richard Kreijkes & Herman Wind en Rene Nijland & Leonardo Snippe. Een spannende pot waarin Rene & Leonardo met 3-2 wisten te winnen.

In de finale waren de Aalderink broers te sterk en met 3-0 wisten ze voor de 3e keer de dubbel-titel te bemachtigen.

De door Ponsteen beschikbaar gestelde geldprijs voor de hoogste uitgooi boven de 100 ging er niet uit vandaag. Bedrag blijft staan voor de volgende editie. De organisatie bedankt iedereen die aan het toernooi heeft meegewerkt in welke vorm dan ook en we zien jullie graag volgend jaar weer.

dart koppels 2016 winnaars