16 September 2019
  • Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker!

Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker! Vandaag was het dan zover. De dag van de bekerfinale JO13 in Varsseveld. Toen deze datum bekend was gingen de Meer hierover
  • JO15 verliest in Wesepe

JO15 verliest in Wesepe Vandaag spelen we in en tegen Wesepe. Opnieuw een team dat wij nog niet eerder troffen en slechts 1 plek Meer hierover
  • SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3

SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3 De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning Meer hierover
  • DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1

DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1 Na de goede start tegen Excelsior spelen we vandaag, de uitgestelde wedstrijd, tegen DAVO. Om precies te zijn dvv DAVO Meer hierover
  • JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV

JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV Het weer en het veld zijn deze week goed en er zijn volgende week geen moeilijke proefwerken, dus de wedstrijd Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vandaag staat een inhaalwedstrijd op het programma. Het is de wedstrijd tegen SVZW en die staan helemaal onderaan met veel doelpunten tegen. Normaliter is het dan niet de vraag of je wint, maar met hoeveel. Echter, als iedereen denkt dat hij kan scoren, dan wordt het een rommeltje en dan valt het vaak tegen.

SVZW scoort weinig en krijgt er veel tegen. Een beetje zo als wij vorig seizoen. Dit seizoen gaat het bij ons aanmerkelijk beter. Iets dat tot uitdrukking zou moeten komen in de einduitslag. En dus ook te zien zou moeten zijn aan het spel en dat viel in het begin wat tegen. De eerste 5 minuten hielden beide teams elkaar in evenwicht. Daarna was het Sportclub dat de score opende en dan denk je dat daarmee het sein is gegeven om de mouwen op te stropen en de een na de andere in het doel te schieten.

Nu zat het met het aantal kansen wel goed, maar de afronding liet zwaar te wensen over. Na 6 niet te missen kansen ben ik opgehouden met tellen. Zelfs kansen die je als doelpunt al had geteld, werden om de een of andere reden toch gemist. Het was zelfs zo erg dat er een duidelijk hoorbaar gemor uit de verdediging opsteeg. Dat was onder andere te wijten aan het feit dat iedereen wilde scoren en dus op het middenveld te vinden was. Als je dan ook nog alles via de as probeert te spelen, dan kun je misschien 5 man uitspelen, maar een echt lekker schot zit er dan niet meer in. Uiteindelijk werd het net toch 8 keer geraakt, maar gezien het aantal kansen, had ik liever gehad dat dit de missers waren geweest.

Sportclub deed dus wat het moest doen en won de partij, maar wat waren daar een berg kansen voor nodig.