16 September 2019
  • Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker!

Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker! Vandaag was het dan zover. De dag van de bekerfinale JO13 in Varsseveld. Toen deze datum bekend was gingen de Meer hierover
  • JO15 verliest in Wesepe

JO15 verliest in Wesepe Vandaag spelen we in en tegen Wesepe. Opnieuw een team dat wij nog niet eerder troffen en slechts 1 plek Meer hierover
  • SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3

SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3 De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning Meer hierover
  • DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1

DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1 Na de goede start tegen Excelsior spelen we vandaag, de uitgestelde wedstrijd, tegen DAVO. Om precies te zijn dvv DAVO Meer hierover
  • JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV

JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV Het weer en het veld zijn deze week goed en er zijn volgende week geen moeilijke proefwerken, dus de wedstrijd Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

We spelen vandaag een uitwedstrijd op Sportpark De Koerbelt. Dat komt vaker voor, maar dit keer spelen we bij Sportclub en dat is bijzonder.

Tegenstander is WVV'34 dat momenteel 7e staat, maar gelijkwaardig is. Wij staan momenteel 4e en de komende wedstrijden zijn zeer bepalend voor de eindstand. Want alle kanshebbers moeten ook nog tegen elkaar. En het resultaat van al die wedstrijd bepaalt straks of Sportclub 3e staat, en promoveert, of 6e. Kortom, wij gaan vandaag gewoon proberen goed te voetballen en 3 punten te pakken.

Of er na de aftrap goed gevoetbald werd weet ik helaas niet. Het was zo mistig dat ik de overkant van het veld niet kon zien. En aangezien op die helft, dat wil zeggen voor het doel van WVV, het spel zich afspeelde, zal het wel goed gegaan zijn. Toen de mist een beetje optrok, zag ik een van onze spelers randje 16 meter naar de grond gaan. De scheids die er dicht bij stond, gaf een vrijeschop, die prima werd genomen en in de verre hoek belandde. Daarna ging het gelijk op, waarbij geen van beide partijen het initiatief naar zich toe kon trekken. Tegen het einde van de eerste helft is het WVV dat aanvalt en vanaf een meter of 17 op doel schiet. De bal raakt de binnenkant van de paal en belandt achter de doellijn, zodat we met een gelijke stand gaan rusten.

De tweede helft werd er zeker in het begin goed gevoetbald. Dat resulteerde in vele aanvallen, maar die stranden allemaal ergens voor het strafschopgebied. Op een aanval na. Na enkele goede combinaties, die we deze wedstrijd vaak zagen, staat een van onze middenvelders vrij voor de doelman en tikt de bal daar eenvoudig langs. Iets later hebben we nog een kans. Vanaf grote afstand wordt een poging ondernomen om over de doelman, die ver voor zijn doel staat, heen te schieten, maar deze was op tijd terug. Daarna verslapt het spel en komen we steeds meer onder druk en dat is niet fijn. Dat levert onder andere een hachelijk momentje op voor ons eigen doel, maar dat loopt gelukkig goed af. Tot aan het eindsignaal houden we vervolgens goed stand, staat er 1-2 op het denkbeeldige bord en kunnen we 3 punten bijschrijven.

wvv-jo15