16 September 2019
  • Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker!

Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker! Vandaag was het dan zover. De dag van de bekerfinale JO13 in Varsseveld. Toen deze datum bekend was gingen de Meer hierover
  • JO15 verliest in Wesepe

JO15 verliest in Wesepe Vandaag spelen we in en tegen Wesepe. Opnieuw een team dat wij nog niet eerder troffen en slechts 1 plek Meer hierover
  • SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3

SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3 De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning Meer hierover
  • DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1

DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1 Na de goede start tegen Excelsior spelen we vandaag, de uitgestelde wedstrijd, tegen DAVO. Om precies te zijn dvv DAVO Meer hierover
  • JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV

JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV Het weer en het veld zijn deze week goed en er zijn volgende week geen moeilijke proefwerken, dus de wedstrijd Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vandaag spelen we in en tegen Wesepe. Opnieuw een team dat wij nog niet eerder troffen en slechts 1 plek boven ons op de ranglijst staat. Bij winst doen we dus goede zaken. Bovendien spelen we pas om 13:00u dus dan is iedereen wel uitgeslapen. Dat is een voordeel. Nadeel is dat je hele zaterdag naar de ****** is. Helaas moeten we het doen zonder onze vaste doelman, want die had rug geblesseerd, naar zeggen tijdens de koningsspelen, en deed Timon niet mee omdat hij zijn scheenbeschermers was vergeten.

Vanaf de aftrap zien we twee teams die moeite hebben de bal te controleren. Het is Sportclub Rijssen dat deze onwennige fase als eerste afsluit en bekroond met een doelpunt. "Dit gaan we makkelijk winnen."

hoor ik iemand tijdens het teruglopen zeggen. Het lijkt het signaal bij ons Sportclub een tandje terug te schakelen. In deze gemakzuchtige fase weten we niet tot een serieus schot op doel te komen. De schoten die wel richting doel gaan, komen van buiten de 16, zijn zacht en ongeveer in het midden van het doel en daar heeft de doelman Wesepe geen enkel probleem mee. Alsof ze de Koningsdag nog in de benen hadden zitten. Bij het andere Sportclub is het tegendoelpunt het signaal om er een tandje bij te doen. Niet veel later is het 1-1. Wesepe blijft de aanval zoeken en krijgt op een gegeven moment een hoekschop. Die hoekschop lijkt onze gelegenheidsdoelman te stoppen, maar hij tikt deze vervolgens zelf het doel in. Daarmee wordt het 2-1 wat tevens de ruststand is.

De rust brengt geen verandering spel van ons Sportclub. Dat blijft slordig passen en weet nog steeds geen serieus schot op doel te krijgen.

Het andere Sportclub blijft de aanval zoeken en krijgt een vrije trap zo'n 18 meter van ons doel. Deze goed genomen trap zwabbert onhoudbaar in de uiterste hoek, waarmee het 3-1 wordt. Niet veel later richt deze lichte bal nog meer schade aan, want dit keer is de neus van Arjen het slachtoffer. Aan het vierde doelpunt ligt een inschattingsfout ten grondslag, waarna de bal rustig het lege doel in hobbelt. Dat doelpunt brengt iets van een ommekeer. We weten elkaar weer te vinden en zetten Wesepe vast op de eigen helft. Dat leidt tot meer dreiging en een doelpunt. Door de grote hoeveelheid spelers voor het doel worden het er helaas niet meer, zodat de eindstand uitkomt op 4-2.

Het meegereisde publiek zag dus een slechte wedstrijd en daagde mij na de wedstrijd uit om iets positiefs te schrijven. Heren bij deze: "Het was mooi weer vandaag."

jo15 wesepe