16 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Vanmorgen voor de 1e competitiewedstrijd naar Enter waar we vorige week al tegen hadden gespeeld voor de beker en hadden gewonnen, maar in het voetbal kan het soms  raar lopen.

Mijn dochter was op hetzelfde veld nog aan het ballen met de E meiden van Excelsior en die scheids dacht dat ze  45 minuten moesten voetballen volgens mij maar er was voor ons geen scheids op komen dagen dus wachten we maar af. De meiden begonnen aan de penalties en daar was onze ( inval) scheids die zich vast  verontschuldigde voor eventuele fouten van zijn kant. Nadat alle haarbandjes en moeders van het veld waren gedragen/gelopen konden we beginnen en het begon gelijk op met aan beide kanten kansen en na 8 minuten frommelt Heywad de bal achter zich weg waarbij hij valt en tegen het net aan komt en dat is ook een doelpunt zei de scheids terwijl hij het zelf ook niet wist!?? 1-0 dus! We trapten af en de koppies stonden gelijk weer scherp, er werd goed samengespeeld en dan loop je verdiend uit naar 1-3 ( oh ja, Thijmen scoorde al deze doelpunten)  Door het warme weer moest er wat gewisseld worden maar de kids vingen elkaar goed op en bleven lekker spelen en  gunden elkaar de bal. In de rust weer wat gewisseld maar het leek weinig uit te maken. We gingen vrolijk verder ( sommigen op het tandvlees ) en Sertan scoort netjes de 1-4 om daarna vrij voor het doel over te tikken en Thijmen roste de bal daarna een keer niet in maar over het doel ( ze waren de bal nog aan het zoeken begreep ik van SV Enter). De hitte begint dan onze ergste tegenstander te worden en Enter dringt aan maar Job jaagt ze aan alle kanten op en Suus en Miep ruimen achterin behoorlijk wat op maar de kleinste man van het veld weet zich knap te verstoppen rond onze 16 en mag uithalen 2-4. Thijmen blijft wat achterin hangen en haalt 2 keer goed weg en ja als je zelf niet scoort doen wij het wel. Sertan maakt er 2 en krijgt een publiekswissel. Davy en Tim zijn moegestreden, Miep heeft geknokt voor elke meter dus fluit alsjeblieft af. Maar we moeten eerst weer aftrappen 3-6. Suus gaat er nog  1 keer vol voor en op wilskracht schiet ze de 3-7 ook nog ff binnen. Een lekkere 3 punter vandaag en goed begin van de competitie.