16 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Vanmorgen om 8.45 aftrappen tegen de leeftijdsgenoten van SVVN in Nijverdal. De zon begon lekker te prikken en de laag dauw op het gras beloofde een lekker voetbalochtendje deze morgen. Wederom een speler afgestaan aan de D dus niet op volle oorlogsterkte maar de 1e helft begonnen we lekker fel en SVVN deed ook goed zijn best en het golfde aardig op en neer waar SVVN toch wel wat gevaarlijker oogde dan wij maar op aangeven van Thijmen die goed doorliep kon Ismail de 0-1 binnen tikken. Suus had beloofd te scoren en deed dat bijna ware het niet dat SVVN de goal net 3 cm had verplaatst!? De keeper schiet uit en we staan allemaal naar het veld naast ons te kijken zodat het dus plots  1-1 staat. Miep en Marieke hebben de spitsen aardig in de zak ( ze konden ze wel opvreten) maar dat kon ook door de leuke koppies komen.  Het gevaar bij SVVN kwam van 2 spelers die zich steeds nadrukkelijker met het spelbeeld gingen bemoeien en het nodig vonden om steeds mee te lopen waardoor het voor de goal erg druk werd. Na een goed blok van Job leverde Suus de bal in bij Thijmen die een rush maakte en de goede hoek koos 1-2. Heywad hield ons daarna 2 keer goed op de been en Thijmen mocht zijn 2e van de ochtend maken ( was wel een fraaie trouwens) 1-3. SVVN mocht daarna weer zo maar doorlopen 2-3.

We wisselden wat en de spelers stonden net op positie toen de scheids bang werd en af floot voor de rust. Waar wij probeerden de scherven bij elkaar te rapen ( ze zaten er al aardig doorheen door de vele meters lopen) kreeg SVVN wat hulptroepen zo leek het  en zaten goed in de wissels die dan ook het beeld van de 2e helft bepaalden . SVVN tikte ons gewoon weg en liepen uit naar 7-3 . We konden hier gewoon niets tegenover stellen, het middenveld werd overlopen en we werden met de rug tegen de muur gezet. De bal werd steeds naar voren gepompt in de hoop dat onze enige man voorin er wat mee kon. Dit lukte hem verdorie nog 2 keer ( wat me nog een zak chips kost), waardoor Thijmen zijn totaal deze wedstrijd op 4 komt en de stand wat dragelijker 7-5 . SVVN stroopte de mouwen weer op en liet ons alle hoeken van het veld nog ff zien en scoorde nog 2 keer . Eindstand 9-5.