26 June 2019

Vanmorgen zouden we voor het eerst in weken weer compleet zijn maar helaas moest een van de spelers zich ziek afmelden.

Met 9 man (incl. de dames uiteraard) gestart en het liep gesmeerd, wel gaven we veel ruimte weg op het middenveld maar dat werd door een portie wilskracht en strijdlust opgevangen en we waren de bovenliggende partij zij het minimaal, er werd leuk getikt en na goed 15 minuten mocht  Sertan de dikverdiende 1-0 binnen tikken. Dit was voor de tegenstander het teken om het over een andere boeg te gooien door er wat agressiever in te gaan nu is dat niet zo erg maar knijpen, handjes overal laten wapperen en de ellebogen plaatsen zijn dingen die wij de spelers  proberen te ontmoedigen.

Helaas de leiders van de tegenstander niet ,of een van onze spelers moest wat terug doen of zeggen dan was hun naam haas en deden zij dat niet!!

Zij kregen vat op de voorhoede en achterin waren we niet opgewassen tegen het fysieke spel 1-1 . In de rust klaagden alle spelers over het gespeelde spel van de tegenstander en stonden er een paar te koken. Toch maar gezegd dat ze moeten blijven ballen en zo de tegenstander te laten zien dat het ons niet raakt.

Het mocht niet baten, De Zweef was feller, fanatieker en G**l voor de bal ( als ik een trainer mag quoten ). We lieten ons overal afbluffen en dachten niet meer aan voetbal maar aan  tegenhouden, dit lukte ook niet : 1-6

We hebben ons zelf uit de wedstrijd gespeeld door het spel van de tegenstander en daardoor vergeten te voetballen maar ook hier kunnen we weer van leren.