16 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover

Woensdag 18-1-2017

Vanmiddag om 2 uur werden de kids opgehaald voor een teamuitje bij Kartplaza in Nijverdal. Er was geld gespaard en onze sponsor Slagerij Goossen had eerder dit seizoen al wat in ons kasboekje gedoneerd dus was er ruimte voor een royaal uitje.

Om half 3 was er eerst wat te drinken en de spanning was al groot want wat zouden we gaan doen. We gaan eerst lasergamen: allemaal een raar lichtgevend vest aan met een pistool eraan, dit was al cool. In 2 teams, een groene en een blauwe ( incl de 2 leiders en een sportieve moeder) werd er in een donkere stad in het wilde westen lustig op los geschoten. De rode stralen schoten door de ruimte en verstoppen was lastig want je was vaak nog wel  te herkennen aan je gekleurde lampjes. Davy toonde zich de beste schutter maar volgens deze leider was zijn pistool de tel kwijt (ruim 1100 keer geschoten en maar 40 hits) kan niet goed zijn!! Protest hielp niet!

Daarna even wat gedronken en was er tijd voor een toilet-stop want ze mochten de kartbaan op. Na een goede uitleg en gehesen in professionele coureurskleding werd er aardig wat rubber aan het asfalt toegevoegd, als volwassen coureurs werd er geracet en de 2 trotse winnaars van hun heat (Tim en Sertan) werden op de kiek gezet op een professioneel podium. Daarna was er nog patat met een snack en werd er onder stampende deuntjes van Michael Jackson en weet ik veel welke artiesten nog meer fanatiek gebowld. De hekjes waren omhoog maar het is sommigen toch gelukt om hier de bal nog overheen te krijgen.

Ondanks deze foutjes werd er toch vaak een strike of spare gegooid en liepen de punten aardig op. Om 6 uur was het voorbij en was iedereen moe maar voldaan en de winnaar met bowlen? Ach het maakte ze ook niets meer uit. Lekker naar huis na een superleuke middag.

teamuitje

teamuitje1