17 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Zaterdagmorgen naar Goor voor de wedstrijd tegen Twenthe. Dit team boekt de laatste weken alleen maar overwinningen dus we waren gewaarschuwd.

Vanaf het begin van de wedstrijd nam Twenthe het initiatief en werden wij op onze eigen helft vastgezet. Niet veel later scoorden zij dan ook de verdiende 1-0. Hierna kwamen wij meer en meer over de middenlijn richting hun doel. Door een afstandsschot en een mooie combinatie op rechts stonden wij binnen enkele minuten met 1-2 voor. Hierna vonden wij het wel goed en lieten Twenthe voetballen. De meeste spelers haalden hun nivo niet meer en door persoonlijke fouten stonden we met de rust achter met 3-2.

In de rust werd dan ook gewisseld op een 3-tal posities. We wilden toch met de volle winst richting Rijssen. De tweede helft was er dan ook meer strijd maar het voetbal moet nog veel beter. We moeten de komende week meer als een team spelen en wat voor elkaar over hebben in het veld. De 3-3 werd nog gemaakt door een mooie solo op rechts met op het einde een lob over de keeper. We probeerden nog de winnende te maken maar zagen ook de tegenstander in de laatste minuut  nog een grote kans missen. Al met al een konden beide teams leven met de puntendeling. Volgende week gaan we voor de 3 punten in de derby tegen R.K.S.V.

Klik hier voor de teampagina