25 June 2019
  • Video en foto verslag Sportclub Rijssen JO13 Finale knvb district beker

Sportclub Rijssen JO13 BEKER WINNAARS

Meer hierover
  • JO13 bereikt FINALE van de beker!

JO13 bereikt FINALE van de beker! Vanavond om half zes vertrokken we voor de ½ finale beker tegen BWO uit Hengelo. Deze ploeg staat hoog in Meer hierover
  • JO13 speelt 19 april in de halve finale beker

JO13 speelt 19 april in de halve finale beker Onze JO13 heeft de afgelopen seizoenen al een aardige reputatie opgebouwd in het bekertoernooi. Daar waar deze wedstrijden doorgaans worden Meer hierover
  • JO13 wint en staat in halve finale van de beker!

JO13 wint en staat in halve finale van de beker! Sportclub Rijssen JO13-1 – ATC´65 JO13-3 3-2 Vandaag een thuiswedstrijd in de beker tegen ATC uit Hengelo. Dit team had de Meer hierover

Foto verslag Sportclub Rijssen J013 - Heracles JO13
          Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

Zaterdagmorgen naar Goor voor de wedstrijd tegen Twenthe. Dit team boekt de laatste weken alleen maar overwinningen dus we waren gewaarschuwd.

Vanaf het begin van de wedstrijd nam Twenthe het initiatief en werden wij op onze eigen helft vastgezet. Niet veel later scoorden zij dan ook de verdiende 1-0. Hierna kwamen wij meer en meer over de middenlijn richting hun doel. Door een afstandsschot en een mooie combinatie op rechts stonden wij binnen enkele minuten met 1-2 voor. Hierna vonden wij het wel goed en lieten Twenthe voetballen. De meeste spelers haalden hun nivo niet meer en door persoonlijke fouten stonden we met de rust achter met 3-2.

In de rust werd dan ook gewisseld op een 3-tal posities. We wilden toch met de volle winst richting Rijssen. De tweede helft was er dan ook meer strijd maar het voetbal moet nog veel beter. We moeten de komende week meer als een team spelen en wat voor elkaar over hebben in het veld. De 3-3 werd nog gemaakt door een mooie solo op rechts met op het einde een lob over de keeper. We probeerden nog de winnende te maken maar zagen ook de tegenstander in de laatste minuut  nog een grote kans missen. Al met al een konden beide teams leven met de puntendeling. Volgende week gaan we voor de 3 punten in de derby tegen R.K.S.V.

Klik hier voor de teampagina