16 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Op deze zonnige, maar ook frisse zaterdag behaalde de D1, na een aantal weken zonder winst, een mooie en terechte 3-1 overwinning tegen concurrent PH D3.

Met zoals altijd veel ouders en broertjes en zusjes langs de kant, begonnen de jongens goed aan de wedstrijd.

Waar de laatste tijd het samenspel wat ontbrak, werd er nu wel goed gecombineerd. Grote kansen leverde dit nog niet op, want de eindpass was vaak iets te onnauwkeurig.

Toch viel de verdiende 1-0 na zo’n 10 minuten. Een goede aanval over links werd breed gelegd op ons kanon en deze schoot van grote afstand de bal prachtig over de keeper.

PH kwam weinig bij ons doel in de buurt en als ze dat wel een keertje lukte dan was onze verdediging paraat om ze af te stoppen.

De 1-1 kwam dan ook letterlijk uit de lucht vallen: een hoge bal werd slecht verwerkt en de vrouwelijke spits wist hiervan te profiteren.

Een aantal koppies ging gelijk omlaag en het duurde tot de rust voor de heren weer gingen voetballen.

In de pauze werd er op gewezen dat we beter waren en dat we met nog meer strijd de wedstrijd zeker konden winnen.

Met een andere laatste man en een versterkt middenveld was de 2e helft genieten geblazen voor alle Sportcluppers.

Strijd, samenspel en individuele acties leverden meerdere kansen op. Wanneer de een geslagen was, dan stond er een ander klaar om het over te nemen van de ander.

Na een lange bal van onze laatste man op onze linksbuiten maakten we de verdiende 2-1.

Hierna volgden een aantal kansen, de een nog mooier dan de ander. Helaas gingen deze er niet in en daardoor bleef het spannend tot het eind. Dat je dan aan de kant grijze haren krijgt vinden ze dan ook nog raar.

De terechte 3-1 viel in de laatste minuut. Opnieuw een lange bal van achteruit werd goed over de keeper getikt door de diepgaande middenvelder.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Altena klonk er dan ook een verdiend applaus van de supporters voor de heren en dame.

Met deze overwinning strijden we nog steeds om een plek in de top 3.

klik hier voor foto 1