16 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28

Zaterdagmorgen naar Almelo voor de wedstrijd tegen Oranje Nassau. Dit team is vorige week kampioen geworden en ze wisten alle wedstrijden in winst om te zetten.

Wij wilden daar vandaag verandering in brengen door ze de eerste nederlaag te bezorgen. Vanaf het begin van de wedstrijd namen wij het initiatief en werden zij op onze eigen helft vastgezet. We kregen een aantal goede mogelijkheden maar telkens waren we nog niet scherp genoeg voor de goal. Oranje Nassau kwam er op de counter een paar keer gevaarlijk uit. Maar telkens werd door onze achterhoede goed verdedigd, tot 5 minuten voor de rust. Een speler van Oranje Nassau werd diep gestuurd en met een sliding in de 16 meter wordt de bal weggetikt en tot onze verbazing wordt de bal op de stip gelegd. En tegen de verhouding in staan we met 1-0 achter. Direct daarna weer een tegenaanval. Het staat bij ons niet goed nu achterin en plots staan we achter met 2-0. Met deze stand gaan we dan ook wisselen.

In de rust werd dan ook gewisseld op een 2-tal posities. We wilden toch nog proberen de aansluitingstreffer de maken. De tweede helft starten we dan ook met goede combinaties en maken we de verdiende 1-2 met een streep van 20 meter. Nu gaan we nog op zoek naar de 2-2. Maar helaas aan de andere kant valt de 1-3. Het laatste kwartier gaat dan ook zeer moeizaam mede door het warme weer. Oranje Nassau weet de score nog uit te bouwen naar 6-1. Al met al een geflatteerde uitslag. We hebben vandaag ons best gedaan met zijn allen. Volgende week donderdag hebben we nog de kans om het seizoen met een overwinning af te sluiten tegen Excelsior.