26 June 2019
  • Video en foto verslag Sportclub Rijssen JO13 Finale knvb district beker

Sportclub Rijssen JO13 BEKER WINNAARS

Meer hierover
  • JO13 bereikt FINALE van de beker!

JO13 bereikt FINALE van de beker! Vanavond om half zes vertrokken we voor de ½ finale beker tegen BWO uit Hengelo. Deze ploeg staat hoog in Meer hierover
  • JO13 speelt 19 april in de halve finale beker

JO13 speelt 19 april in de halve finale beker Onze JO13 heeft de afgelopen seizoenen al een aardige reputatie opgebouwd in het bekertoernooi. Daar waar deze wedstrijden doorgaans worden Meer hierover
  • JO13 wint en staat in halve finale van de beker!

JO13 wint en staat in halve finale van de beker! Sportclub Rijssen JO13-1 – ATC´65 JO13-3 3-2 Vandaag een thuiswedstrijd in de beker tegen ATC uit Hengelo. Dit team had de Meer hierover

Foto verslag Sportclub Rijssen J013 - Heracles JO13
          Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

Zaterdagmorgen naar Almelo voor de wedstrijd tegen Oranje Nassau. Dit team is vorige week kampioen geworden en ze wisten alle wedstrijden in winst om te zetten.

Wij wilden daar vandaag verandering in brengen door ze de eerste nederlaag te bezorgen. Vanaf het begin van de wedstrijd namen wij het initiatief en werden zij op onze eigen helft vastgezet. We kregen een aantal goede mogelijkheden maar telkens waren we nog niet scherp genoeg voor de goal. Oranje Nassau kwam er op de counter een paar keer gevaarlijk uit. Maar telkens werd door onze achterhoede goed verdedigd, tot 5 minuten voor de rust. Een speler van Oranje Nassau werd diep gestuurd en met een sliding in de 16 meter wordt de bal weggetikt en tot onze verbazing wordt de bal op de stip gelegd. En tegen de verhouding in staan we met 1-0 achter. Direct daarna weer een tegenaanval. Het staat bij ons niet goed nu achterin en plots staan we achter met 2-0. Met deze stand gaan we dan ook wisselen.

In de rust werd dan ook gewisseld op een 2-tal posities. We wilden toch nog proberen de aansluitingstreffer de maken. De tweede helft starten we dan ook met goede combinaties en maken we de verdiende 1-2 met een streep van 20 meter. Nu gaan we nog op zoek naar de 2-2. Maar helaas aan de andere kant valt de 1-3. Het laatste kwartier gaat dan ook zeer moeizaam mede door het warme weer. Oranje Nassau weet de score nog uit te bouwen naar 6-1. Al met al een geflatteerde uitslag. We hebben vandaag ons best gedaan met zijn allen. Volgende week donderdag hebben we nog de kans om het seizoen met een overwinning af te sluiten tegen Excelsior.