19 August 2019
  • Video en foto verslag Sportclub Rijssen JO13 Finale knvb district beker

Sportclub Rijssen JO13 BEKER WINNAARS

Meer hierover
  • JO13 bereikt FINALE van de beker!

JO13 bereikt FINALE van de beker! Vanavond om half zes vertrokken we voor de ½ finale beker tegen BWO uit Hengelo. Deze ploeg staat hoog in Meer hierover
  • JO13 speelt 19 april in de halve finale beker

JO13 speelt 19 april in de halve finale beker Onze JO13 heeft de afgelopen seizoenen al een aardige reputatie opgebouwd in het bekertoernooi. Daar waar deze wedstrijden doorgaans worden Meer hierover
  • JO13 wint en staat in halve finale van de beker!

JO13 wint en staat in halve finale van de beker! Sportclub Rijssen JO13-1 – ATC´65 JO13-3 3-2 Vandaag een thuiswedstrijd in de beker tegen ATC uit Hengelo. Dit team had de Meer hierover

Foto verslag Sportclub Rijssen J013 - Heracles JO13
          Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

Onze JO13 heeft de afgelopen seizoenen al een aardige reputatie opgebouwd in het bekertoernooi.  Daar waar deze wedstrijden doorgaans worden gezien en benut als oefenwedstrijden in de voorbereiding, weet dit team als een paar seizoenen achtereen een aantal rondes verder te komen.

En ook dit jaar wist het team door te dringen tot de halve finale!  Op dinsdag en donderdag worden ze getraind door William Witten en Tim Bouwhuis en op zaterdag bestaat de technische staf uit Berto Peters, Rohald de Jong en Hennie Ruiter.

Het tot dusver succesvolle bekeravontuur werd op 30 augustus vorig jaar begonnen met een overwinning in Wierden bij SVZW. Achtereen volgens werden ook de Zweef en Vroomshoopse Boys met ruime cijfers verslagen. Als koploper in de poule ga je door naar de knock-out fase.

In de 8ste finale werden ze gekoppeld aan NEO uit Borne. Het werd een perfecte en spannende bekerwedstrijd die uiteindelijk gewonnen werd met  5-3.

In de kwartfinale moesten ze aantreden tegen ATC’65. Een sterke tegenstander die we ook in de competitie nog gaan tegenkomen. In de competitie staan ze strak bovenaan maar tijdens het bekerduel wisten we ze toch met 3-2 te verrassen!

En nu dus de halve finale tegen BWO uit Hengelo. Op woensdag 19 april staat deze uitwedstrijd op het programma. De aanvang is om 18.30 uur op sportpark De Noork.

Steun de jongens in hun strijd en kom ze aanmoedigen!!