26 June 2019
  • Video en foto verslag Sportclub Rijssen JO13 Finale knvb district beker

Sportclub Rijssen JO13 BEKER WINNAARS

Meer hierover
  • JO13 bereikt FINALE van de beker!

JO13 bereikt FINALE van de beker! Vanavond om half zes vertrokken we voor de ½ finale beker tegen BWO uit Hengelo. Deze ploeg staat hoog in Meer hierover
  • JO13 speelt 19 april in de halve finale beker

JO13 speelt 19 april in de halve finale beker Onze JO13 heeft de afgelopen seizoenen al een aardige reputatie opgebouwd in het bekertoernooi. Daar waar deze wedstrijden doorgaans worden Meer hierover
  • JO13 wint en staat in halve finale van de beker!

JO13 wint en staat in halve finale van de beker! Sportclub Rijssen JO13-1 – ATC´65 JO13-3 3-2 Vandaag een thuiswedstrijd in de beker tegen ATC uit Hengelo. Dit team had de Meer hierover

Foto verslag Sportclub Rijssen J013 - Heracles JO13
          Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

Vanavond om half zes vertrokken we voor de ½ finale beker tegen BWO uit Hengelo. Deze ploeg staat hoog in de 2e klasse waar wij het op dit moment erg moeilijk in hebben.

Vanaf het begin van de wedstrijd neemt BWO het initiatief en komt er aan hun linkerkant een paar keer gevaarlijk door maar tot scoren komen ze niet. In onze eerste aanval is het meteen raak een afstandsschot van 20 meter vliegt zo in het netje. Niet veel later de 2-0. Een steekpaas vanaf het middenveld en onze spits rond dit goed af. Vanaf dan nog meer druk op onze achterhoede en de linksbuiten van hun schiet de bal via de paal binnen. Met zijn allen proberen we de rust met een voorsprong te bereiken. We knokken voor elke meter maar kunnen niet voorkomen dat ze vlak voor rust de 2-2 maken.

De tweede helft willen wij opzoek naar de 3-2. Een goed spelend BWO wil dit ook. Wij krijgen nog een goede kans oog in oog met hun keeper maar deze pakt de bal. Aan de andere kant komen we een paar keer goed weg. Onze verdediging staat als een huis en als ook nog twee keer de paal ons redt kunnen wij ons opmaken voor de penalty´s.

De spannende penaltyserie wordt dit keer door ons gewonnen. We blijven cool voor de goal en de ballen gaan erin. Ook onze keeper heeft nog een goede safe en we kunnen op opmaken voor de FINALE.

Jongens opnieuw een fantastische prestatie met zijn allen. Veel succes in de FINALE. We gaan ervoor.