14 October 2019

Op deze zonnige zaterdag moest Sportclub Rijssen aantreden tegen de koploper van de 4e klasse D SVVN.

Traner Julian op den Dries kon deze middag niet beschikken over enkele basisspelers zodat er een elftal in de wei stond dat er behoorlijk hard aan moest trekken om de Nijverdallers bij te houden. Maar dat lukte in de eerste helft niet helemaal,  want het was Melvin Morsink die naar een klein half uur de stand op 0 – 1 bracht door van dichtbij de bal achter de verder goed keepende Mike Tuitert te schieten.

Rust 0-1

Na rust een onveranderd spelbeeld; een sterker SVVN en een Sportclub Rijssen dat wachtte op die ene aanval die de gelijkmaker moest opleveren. In de 67e min was het dan zover toen Sportclub een vrije schop op het middenveld kreeg en de bal hoog voor het doel van SVVN werd ingebracht. Rick Aalderink was er als de kippen bij om de bal achter de doelman te koppen 1-1. Na deze gelijkmaker werd de strijd harder en moest de scheidsrechter herhaaldelijk naar het geel grijpen. Ook zelfs 2x rood. 1x voor de SVVN-speler die Jordi Schreurs onderuit schopte en ook eentje voor Jordi zelf omdat hij verhaal ging halen bij zijn tegenstander. Jammer want anders hadden we met een speler meer gestaan. Door deze kaarten kwam er meer ruimte en SVVN wist hier beter mee om te gaan scoorde in de 76e minuut via Roy Mulder die opnieuw doelman Mike wist te verrassen. Dat Frank Bolink in de blessuretijd de eindstand op 1-3 zette kan voor de statistieken belangerijk zijn. Belangerijk voor het voetbal is dat sommige voetballers en toeschouwers eerst eens tot 10 moeten tellen en respect moeten tonen voor eigen club en tegenstander!

Aanstaande zaterdag gaan de mannen van Jullian op den Dries naar Avereest  om daar te proberen de negatieve reeks te door breken.

KLIK HIER VOOR DE FOTO`S