26 June 2019
  • 45+ kampioen!

45+ kampioen! De mannen Sportclub Rijssen werden vrijdagavond opnieuw zomerkampioen. En dat is in het korte bestaan van dit team al de Meer hierover
  • Weinig spektakel 45+

Weinig spektakel 45+ De 45+ selectie moest afgelopen vrijdag aantreden voor speelronde vier. Ditmaal ging de reis weer naar Enter waar op Sportpark Meer hierover
  • 45+ zet goede reeks voort

45+ zet goede reeks voort Afgelopen vrijdag was de derde editie van het 45+ programma. Ditmaal was Excelsior de gastheer. De goede resultaten van de Meer hierover
  • Winterslaap voor 45+ team

Winterslaap voor 45+ team De talenten met rimpels speelden op 4 november de laatste ronde van de najaarscompetitie. De druk van het kampioen zijn Meer hierover
  • Wie niet schiet, scoort ook niet

Wie niet schiet, scoort ook niet Vrijdag 14 oktober was het weer voetbalavond voor de oudere spelers van onze club. Als je de eerste zin leest Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

Afgelopen vrijdag was de derde editie van het 45+ programma. Ditmaal was Excelsior de gastheer. De goede resultaten van de vorige edities en een wederom ruime selectie zorgden voor een positieve flow en een goed gevoel.

Ivm het jeugdvoetbal werd de eerste wedstrijd op gras afgewerkt om daarna op kunstgras verder te gaan. Wij waren de eerste wedstrijd vrij, dus voor ons alleen kunstgras vanavond.

In de eerste wedstrijd moesten we het opnemen tegen RV. Dit team had de afgelopen edities moeite om voldoende spelers op de been te krijgen en had voor vanavond versterking gekregen van een aantal 35-Plussers. Dit was overigens vooraf wel gecommuniceerd met de overige teams. In de wedstrijd loopt het bij ons nog niet zoals het moet. We komen met 2-1 achter maar als de 2-2 gemaakt kan worden wordt dit voorkomen door een bewuste en overduidelijke handsbal. Iedereen ziet het behalve de scheidsrechter.... De RV speler is helaas zo onsportief om het niet toe te geven en daarop reageren wij ook weer niet zo slim door 5 minuten voor het einde van het veld te stappen. De scheids fluit af en zo verliezen we de eerste match van de avond.

Maar we kunnen gelijk weer aan de bak tegen Excelsior. We zijn weer bij de les, geven niets weg en als Berto zijn kont erin draait en weet te scoren zijn de drie punten een feit. Minder leuk was de blessure van Frank. Vanuit het niets was er een "knak" in de voet en moest hij de strijd staken.

Wedstrijd nummer drie is tegen Enter. Hier hebben we het vaak lastig tegen, maar vanavond liep het goed. Berto liet met een mooie snoekduik zien hoe fit hij nog is en scoorde op fraaie wijze. Keeper Berry wist, aangemoedigd door dochterlief, de nul te houden en nadat deel 1 van ons team de tegenstander moe had gespeeld kon deel 2 de wedstrijd beslissen en met 3-0 winnen.

De laatste wedstrijd ging tegen Enter Vooruit. Aangemoedigd door vrouwlief was John over-actief en liet hij iedereen zien hoe fit hij nog is. Van achteruit loopt hij met de bal aan de voet alles en iedereen eruit, passeert tegenstanders alsof ze er niet staan en geeft de doelman het nakijken. Erica mag vaker komen kijken! Ook Marcel weet met een fraaie volley te scoren en uiteindelijk weten we ook deze wedstrijd met 3-0 te winnen.

Met 9 punten uit vier wedstrijden toch een mooi resultaat. En ook in de derde helft weten we weer aardig te scoren! Over 14 dagen is de volgende editie en dan gaan we naar SV Enter.