26 June 2019
  • 45+ kampioen!

45+ kampioen! De mannen Sportclub Rijssen werden vrijdagavond opnieuw zomerkampioen. En dat is in het korte bestaan van dit team al de Meer hierover
  • Weinig spektakel 45+

Weinig spektakel 45+ De 45+ selectie moest afgelopen vrijdag aantreden voor speelronde vier. Ditmaal ging de reis weer naar Enter waar op Sportpark Meer hierover
  • 45+ zet goede reeks voort

45+ zet goede reeks voort Afgelopen vrijdag was de derde editie van het 45+ programma. Ditmaal was Excelsior de gastheer. De goede resultaten van de Meer hierover
  • Winterslaap voor 45+ team

Winterslaap voor 45+ team De talenten met rimpels speelden op 4 november de laatste ronde van de najaarscompetitie. De druk van het kampioen zijn Meer hierover
  • Wie niet schiet, scoort ook niet

Wie niet schiet, scoort ook niet Vrijdag 14 oktober was het weer voetbalavond voor de oudere spelers van onze club. Als je de eerste zin leest Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

De 45+ selectie moest afgelopen vrijdag aantreden voor speelronde vier. Ditmaal ging de reis weer naar Enter waar op Sportpark De Krompatte de strijd moest worden aangegaan. Ten opzichte van de afgelopen keren was de selectie ditmaal minder gevuld. Maar inclusief de bijna 45-er Rohald en de geblesseerde Marcel hadden we toch 10 spelers.

De stand vooraf is dat wij 1 punt voorstaan op Enter en daarna is er een groot gat op de overige teams.

De eerste wedstrijd spelen we gelijk tegen Enter. Zij hebben maar 7 spelers en die hebben er al een verloren wedstrijd opzitten als ze tegen ons moeten. We komen op voorsprong door volgens mij een eigen doelpunt maar volgens Arie was hij het die de bal het laatste (kop)zetje gaf. Maar hoe dan ook; het is een doelpunt! De 2-0 komt via Rohald die een mooie solo zelf afrond. Hoewel er toch ook aardig wat kansjes werden gemist is dit een heel mooi begin.

Wedstrijd twee gaat tegen Excelsior. Valt weinig over te melden. Geen echte kansen aan beide kanten en dan krijg je een 0-0 eindstand. Wedstrijd drie tegen RV. Hadden we nog iets goed tegen te maken maar ook nu weer een moeizame wedstrijd van onze zijde. Bal op de paal namens ons en een belangrijke redding van Maikel lijdt ertoe dat er ook nu niet gescoord wordt. Wederom een 0-0.

De laatste wedstrijd tegen Enter Vooruit. Het blijft stroperig en moeizaam. Toch via Marcel vlak voor tijd de 1-0 voorsprong. In de laatste minuut moeten we toch een tegentreffer incasseren en dat betekend wederom een puntendeling. De oogst komt van deze avond komt uit op 6 punten en dat zijn er toch drie meer als concurrent Enter heeft behaald.

Ook bij de overige wedstrijden weinig opwinding vanavond. Slechts 11 doelpunten in 10 wedstrijden. Het zal wel aan de temperatuur gelegen hebben; die was ook niet geweldig. De tempertuur in de kantine was beter. De derde helft liep gesmeerd.

Tussenstand na 16 wedstrijden:

32 punten; 26 voor /  7 tegen - Sportclub Rijssen

28 punten; 15 voor /  7 tegen - Enter

18 punten; 15 voor / 17 tegen - Enter Vooruit

18 punten;  7 voor / 18 tegen - Excelsior

13 punten; 11 voor / 25 tegen - Rijssen Vooruit

Vrijdag 12 mei de laatste speelronde en die wordt gespeeld bij RV.

Foto's: