20 October 2017

Bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal staat er telkens een jeugdspeler van Sportclub in de spotlight. Om nader kennis met de pupil te maken, wordt er in de week van de wedstrijd op onze website een interview van hem of haar geplaatst. Op die manier hoopt Sportclub de band tussen senioren en jeugd te behouden en nog meer te versterken.

Op de wedstrijddag is de pupil mascotte van het eerste elftal en mag dan mee doen aan de warming up. Ook mag hij of zij mee in de kleedkamer van de scheidsrechter en het eerste elftal. De opkomst der spelers vindt plaats onder muzikale begeleiding van het You'll never walk alone. Hierbij loopt de pupil voorop met een speler aan de hand. Daarna mag hij de aftrap doen en symbolisch de score openen voor Sportclub. ( Klik hier voor een filmpje hoe dat eruit ziet. ). Als de wedstrijd dan eenmaal is begonnen mag de pupil naast de trainer in de dug-out op de bank gaan zitten. Wie weet kan hij nog wat zinvolle aanwijzingen geven! Verder krijg de pupil nog een verrassing namens Sportclub Rijssen!