14 December 2017

Supportersvereniging "De Doarde Helfte"

1. Introductie
  2. Lid worden
  3. Bestuur
  4. Programma

teamfoto binnenkort

sc rijssen banner sup.gastenboek3 b

“De Doarde Helfte” is de supportersvereniging van Sportclub Rijssen. Wij zijn een vereniging van en voor de supporters van Sportclub Rijssen. Opgericht op 2 december 1966, zijn we al bijna 50 jaar verbonden als supportersvereniging aan Sportclub Rijssen. Hierin staan de nevenactiviteiten naast het voetbal centraal, waar de spreuk van Sportclub altijd gold: Met elkaar, voor elkaar. Al vele jaren ondersteunen wij de club met bijdrages ten behoeve van de accommodatie, toernooien en allerlei activiteiten voor zowel de volwassen leden als ook de jongere leden van de supportersvereniging en Sportclub Rijssen. De meest bekende activiteit is toch wel het 6-6 toernooi, dat de afgelopen 25 jaar onder leiding van Martin van Suuske is uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste toernooien uit de regio. Op onze pagina vind je verslagen en foto’s van onze activiteiten, onze agenda en ook een mooi stuk geschreven door Marinus Buks over onze supportersvereniging de afgelopen 49 jaar.

Meer hierover

• Smokkeltocht vrijdag 18 november 2016

Smokkeltocht vrijdag 18 november 2016 Vrijdag 18 november de datum die je vast genoteerd hebt in je agenda en als je dat nog niet hebt Meer hierover
  • Jan-Willem Brinks Poker-kampioen 2016

Jan-Willem Brinks Poker-kampioen 2016 Pokernight @ Sportclub Rijssen. Afgelopen vrijdag 4 november was er weer Pokernight @ Sportclub Rijssen. De supportersvereniging had de pokertafels weer van Meer hierover
  • Oliebollentoernooi 2017

Oliebollentoernooi 2017 Oliebollentoernooi 2017 Afgelopen zaterdag 7 januari was het weer zover:  Het oliebollentoernooi bij Sportclub Rijssen.  We hadden dit jaar 16 Meer hierover
  • Zaterdag 28 oktober: Oktoberfest in de kantine!

Zaterdag 28 oktober: Oktoberfest in de kantine! Het nieuwe voetbalseizoen is gestart en dus komt het bestuur van de Supportersvereniging ook weer in actie. Terugblikkend op het Meer hierover
  • Agenda Supportersvereniging 2016 / 2017

Agenda Supportersvereniging 2016 / 2017 Agenda Supportersvereniging De Doarde Helfte seizoen 2016/2017 Dag supporters van Sportclub Rijssen. Het seizoen 2016/2017 is inmiddels begonnen en natuurlijk Meer hierover