20 October 2017

5. Sponsor

teamfoto binnenkort

Beker

S=STAND G=GESPEELD W=GEWONNEN GL=GELIJK V=VERLOREN P=PUNTEN VP=VERLIESPUNTEN DPV= DOELPUNTEN VOOR DPT=DOELPUNTEN TEGEN DS=DOELSALDO

Competitie

Sportclub Rijssen 2

dejong

Welkom op de website van De Jong Betonvloeren (klik op het logo voor de website), uw totaalleverancier voor betonvloeren en funderingen. Wij zijn in januari 2006 gestart en vanaf begin 2012 zijn wij gevestigd aan de Spinnerstraat in Rijssen.

Door middel van onze website geven wij u een globale indruk van onze activiteiten. Mocht u na het bezoek van deze website nog vragen hebben, twijfel niet en neem contact met ons op. Zie hiervoor onze info & contact pagina.