14 December 2017

Beste leden, de herfst komt eraan en datzelfde geldt voor de Grote Clubactie. Inmiddels is een groot aantal leden in het bezit van een boekje waarin namen van mensen die een lot willen kopen kan worden genoteerd.

De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en zo geld inzamelen. Naast het kunnen winnen van leuke prijzen steun je met het kopen van een lot dus de club.

Ook Sportclub heeft loten gekocht en de bedoeling is dat die loten nu door ons worden verkocht.

De uitgegeven boekjes kunnen worden ingeleverd bij de teamleiders of het bestuur. Wij willen de ingevulde boekjes graag uiterlijk 31 oktober 2017 terug ontvangen.

Daarna worden de loten binnen 14 dagen verstrekt aan de lotenverkopers.
Deze brengen de loten dan bij de kopers en rekenen met hen af.

Het is de bedoeling dat eind november dan alle ontvangen bedragen zijn afgedragen aan teamleiders of het bestuur.

En, voor de 3 jeugdspelers die de meeste loten verkopen, hebben wij een leuke voetbal als prijs klaarliggen.

DOE JE BEST EN WIN 1 VAN DIE BALLEN!

GroteClubactie