20 October 2018

Kevin Vrielink verrassende winnaar Singels darttoernooi

Vrijdag 5 januari stond het Singels darttoernooi op de agenda. Een mooie groep van 25 darters werden verdeeld over 5 poules.

Uiteindelijk gingen de 5 poulewinnaars en de beste nummers 2 door naar de winnaarsronde en de overige darters naar de verliezersronde.

Via de linkerkant van het schema was het John Tijink die zich vrij makkelijk naar de finale gooide. Aan de rechterkant was het spannender. Kevin Vrielink leek iedere wedstrijd in eerste instantie te gaan verliezen maar knokte zich steeds weer goed terug zodat ook hij in de finale kwam.

In de finale nam John een 2-0 voorsprong maar uiteindelijk wist Kevin toch met 2-3 te winnen!

De strijd om plaats 3 en 4 werd gewonnen door Reinald Aalderink.

In de verliezersronde was good old Ebo Drent de beste. Hij versloeg hendry brinks in de finale.

Ebo Small

De 3e plaats was hier voor Koen Lammertink.

Hoogste uitgooi kwam op naam van Rick Paalman. Hij wist via 1, tripple 18 en bull een finish te halen van 105.

De winnaars

winnaars single small

Bruggink/Hoekstra pakken titel bij dubbels

Zaterdag 6 januari stond in het teken van het dubbel toernooi.

Van oudsher staat deze middag garant voor veel plezier! Veel Sportclub leden doen mee en de gezelligheid staat voorop. En dat lukte voortreffelijk want de kantine was gevuld met een kleine honderd personen en het werd een gezellige boel!

Vooraf was bekend dat een tweetal oud Sportkluppers zouden meedoen. Freddy "Stoetn" Ligtenberg en Arjan Drent hadden ook ingeschreven. Helaas moest Arjan door familieomstandigheden afzeggen.

In de verliezerspoule wisten Evan Aalderink & William Witten verrassend door te dringen tot de finale. Hierin moesten ze het opnemen tegen de favorieten Patricia Jansen & Gert Ponsteen. Patricia & Gert wisten de favorietenrol waar te maken en wonnen met 2-0.

De derde plaats ging naar Bastiaan Nijland & Roy Albach.

In de winnaarsronde ging de strijd om plaats 3 en 4 tussen Gerben Paalman & Arjan Meulenkolk en Matthijs Schottert & Ronald Brinks. Laatst genoemden wisten de strijd te winnen.

De Grote Finale ging tussen Pieter Hoekstra & Michel Bruggink en John Tijink & Freddy Ligtenberg. Was Freddy toch niet voor niets gekomen!

Uiteindelijk waren Pieter & Michel met 3-2 te sterk en zodoende wonnen zij deze editie.

Een geslaagd maar bovenal gezellig toernooi zit er weer op. Alle medewerkers fantastisch bedank voor de inzet en graag tot de volgende keer!!

De winnaars

winnaars dubbel Small