23 January 2019

Op deze laatste speeldag kon de JO9 gekroond worden tot ongeslagen kampioen. Een hele mooie prestatie, temeer omdat 80% van spelers nog in de JO8 mag spelen. De laatste wedstrijd ging tegen Raalte. Dit team had slechts 1x verloren dus bij winst voor Raalte waren ze samen kampioen. Spanning genoeg dus vooraf. Helaas wilde het weer niet meewerken want de regen bleef ons de gehele wedstrijd plagen.

Gelukkig had Jarno ook oog voor de vele trouwe supporters en was het wedstrijdveld precies voor de hoofdtribune uitgezet. Zaten de supporters in ieder geval droog, maar ook de wisselspelers hadden beschutting van de dugouts.

Het werd een spannende en gelijkopgaande wedstrijd. Beide teams waren mooi aan elkaar gewaagd. Zo’n beetje om en om wordt er gescoord en na 20 minuten staat de teller op 5-4 in het voordeel van Sportclub.

Ook de 2e helft is weer gelijkwaardig. Het lijkt er lange tijd op dat beide teams genoegen moeten gaan nemen met een puntendeling, maar uiteindelijk is het toch Raalte dat vlak voor tijd de eindstand op 8-9 weet te bepalen. Een mooie spannende partij voetbal met als resultaat 2 kampioenen!

Met de kampioenspremie op zak ging het team s'middags naar Kids City. Dit uitstapje was de beloning voor de vele loten die ze hebben verkocht voor de Grote Club Actie. Zoek trouwens allemaal de loten er maar vast bij, want de trekking van de GCA is op 12 december!