20 October 2017

Vind je de inloopshirts van het 1e elftal ook mooi? Of heb je liever een jas, zoals de leiding draagt? Of ben je toe aan een nieuwe tas?

Het kan via de nieuwe webwinkel van Sportclub. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Zoals iedereen inmiddels weet heeft Sportclub Rijssen een nieuwe kledinglijn. Die kleding wordt geleverd door Select Sport en is van het bekende merk Hummel.

Als onderdeel van de overeenkomst tussen deze 3 partijen is een webwinkel geleverd. Hier kun je natuurlijk de clubcollectie vinden.

Met uitzondering van het wedstrijdshirt is hier de hele lijn aan kleding en accessoires te koop.

Heb je liever een andere kleur, een ander tenue of bijvoorbeeld schoenen? Ook dat kan via het tabbladen teamwear en accessoires.

reclame webshop 1

Ben je er klaar voor? Klik dan hier of op bovestaande foto om naar de webshop te gaan.