Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Jeugddag Sportclub Rijssen groot succes

Gepubliceerd op: zondag 13 juni 2021
12 juni was het tijd voor de jeugddag bij Sportclub Rijssen vanwege de landelijke voetbaldag van de KNVB. Met recht kunnen we spreken van een groot succes. De jeugd van Sportclub was aanwezig en genoot. Ook hebben we nieuwe leden kunnen verwelkomen, die natuurlijk altijd welkom zijn.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

De jeugd van Sportclub Rijssen werd om half 10 verwacht. Er was een mooie achtkamp klaargezet voor hen. Om 9 uur kwamen de eerste kinderen al binnenlopen en ze konden zich inschrijven bij het secretariaat. Al snel ontstond er een grote rij. Om stips 10 uur werd er begonnen met de warming up olv de dames van de JO13. Hierna mochten de kinderen zich verspreiden over de verschillende onderdelen. Er waren de volgende onderdelen:

  • Penalty schieten
  • Snelheidsmeter
  • Stropdasschieten
  • Gaten schieten
  • Behendigheidsfiets
  • Stokvangen
  • Dribbelparcour

Maar het absolute hoogtepunt was toch was het vechten met een luchtzak op de balk boven een grote bak water. Al snel stonden de meeste kinderen hier. Ondertussen kon de jeugd ook voetballen met de spelers van onze selectie die ook aanwezig waren. Met hen werd er vooral voetvolley gespeeld. 

Om 12 uur was het tijd voor de lunch. Alle kinderen konden patat met een snack ophalen en deze werd gezellig opgegeten onder het zeil naast de kantine. Ook alle vrijwiligers lieten het zich goed smaken. Na de lunch mochten de spelers van de selectie beginnen met de penalty shoot-out. Onder luid gejuich mochten zijn 10 penalys nemen tegen Rohald. Misten zij er 2 of meer, moesten ze allemaal het bad in. Na 4 penaltys was dit al het geval en moest de selectie het bad in. Alle kinderen vonden het prachtig. Hierna kon iedereen nog zijn/haar 8-kamp afmaken. Rond half 2 was het afgelopen en gingen alle kindereen na een leuke dag naar huis. 

We kijken als organisatie terug op een leuke dag. Alle vrijwilligers enorm bedankt! Alle kinderen bedankt voor jullie komst!!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen