Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Gepubliceerd op: zondag 12 mei 2024
Winst op NEO uit Borne.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Na 2 weken vakantie en voldoende rust vanochtend eindelijk weer de wei in. Nou ja, er was een speler die dacht dat ie nog vakantie had. Afijn, de rest was er wel en ook onze tegenstander verscheen mooi op tijd op het veld. De scheids had er ook zin in dus fluiten maar. NEO drukt ons direct achteruit, niet met goed voetbal maar met de hoop van zegen eerst alles naar voren en hopen op een uitbraak. Ze zijn gevaarlijk maar voor de goal stokt het waardoor we na een minuut of 8 wat meer grip op de wedstrijd krijgen en wij de lijn overkomen. Dit is dus ook ons manco want NEO peert de bal steeds naar voren en wij staan uit positie. De 1e waarschuwing beland op de paal maar de volgende poging is het wel raak. 0-1. FF de boel opschudden nu. Dit begint te werken. Een bijna zekere goal van onze Oekraainse aanwinst Vova wordt miraculeus van de lijn gehaald. Daarna onderschept Alex een bal waardoor NEO er niet uit kan en Rezz dwars door het centrum de verdediging van NEO uiteen speelt en echt onreglementair tegen de grond wordt gewerkt. Zelfs hier kun je niet anders dan een strafschop voor geven. Zelfs met de bal op 11 meter ipv 9 weet Rezz hier wel raadt mee. 1-1 In de rust erop gewezen dat het voetbal oke is maar de finesse en rust aan de bal kan beter. Aldus geschiede in het eerste gedeelte van het 2e kwart.

We voeren de druk op maar laten het achterwege om de trekker over te halen. En als je zelf niet scoort? Geloof het of niet maar het stond totaal tegen de verhouding in op dat moment 1-2. We herpakken ons goed maar NEO vecht ook lekker voor de bal en er ontstaan valpartijen en leuke pittige duels maar de scheids houd het lekker aan het voetballen (A’la Bas Nijhuis zeg maar) het wordt echt een leuke pot en bij een onvervalste scrimmage voor de goal van NEO is Kayne het goudhaantje 2-2. Goed gewerkt! Het kan dan niet op want we komen zelfs op voorsprong door Jared die bij een afslagen corner van ons attent is en afdrukt. 3-2 . NEO stroopt de mouwen op en daar hebben we opnieuw moeite mee en al snel is het weer 3-3. Elkaar weer aankijken na de aftrap en zelf niets doen en boem 3-4 achter. Weer een achterstand in de rust . Wederom leuk voetbal maar we blijven in de omschakeling achter de feiten aanlopen. Het derde kwart begint Jared van achteruit zich wat meer met de opbouw bemoeien en dat hebben we nodig. Hij bemoeit zich er zelfs al zo ver mee dat hij van een meter of 23 (kan er een metertje naast zitten hoor) de bal met een schitterende dropkick over de keeper van NEO lepelt en stoicijns zijn handen in de lucht steekt. Prachtgoal en 4-4! NEO wordt wat agressiever maar ergens schort hun aanvallend vermogen. Het merendeel van de ballen wordt weer naar voren gepeert en het middenveld wordt hierbij wederom overgeslagen maar echt gevaarlijk worden ze niet. Ella laat haar mannetje niet met rust en naarmate de wedstrijd vordert zie je het ventje gefrustreerder raken. Ella snoept hem liefdevol de bal af en het mag door van Basje Nijhuis. Vova neemt over en speelt in op de vragende Kayne die met een fraaie steekpass Vince bereikt die afdrukt. 5-4. Mooie aanval team (en begon bij de verdediging hé). Elena redt ons daarna door een bal goed te stoppen en mag de bal terug het veld inschieten. Ze raakt de bal verkeerd en die gaat skyhigh de lucht en de aanvallers van NEO ruiken hun kans en lopen erop af maar Elena pakt net zo gedecideerd de bal weer uit de lucht en bij NEO dachten ze aan een vrije trap maar onze Bas wou er niet aan. Doorspelen dus. Eerst nog ff rust

In de rust toch wel ff een kleine donderpreek. Voetballen vanaf nu anders redden we het niet. Alles geven met lijf en leden. Bloed moet!! Dit hebben ze vandaag in ieder geval fantastisch op gepakt want het werd een voetbalshow. Rezz de 6-4 na een 1-2tje met Vince. De 7-4 weet ik zelfs niet zeker of het Rezz of Jared was maar hij telt. Vova maakt vandaag indruk met fraaie passeeracties en had een goal verdiend maar bleef het hoofd koel houden door de vrije Jared aan te spelen voor de 8-4. De Jared show  was pas afgelopen na een mooi hard schot die de keeper van NEO alleen maar heeft gehoord. 9-4. Ik zei net de Jared show maar dan doe ik de rest wel tekort. Dus bij deze: Een mooie teamprestatie vandaag team. Volgende week weer!