Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11 gedeeld kampioen

Gepubliceerd op: zondag 19 mei 2024
Tweede kampioenschap op rij!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Voor de JO11 stond er vandaag nog wel iets op het spel. Er moest namelijk gewonnen worden. Samen met SV staan ze gelijk bovenaan. Onderling werd het 4-4, na een 4-1 voorsprong…

Er van uitgaande dat SV ook wel zou winnen moest er tegen buurman Excelsior dus ook gewonnen worden. De trainer was wellicht nog wel zenuwachtiger als de spelers. De hele week ging het er blijkbaar al over in de trainersapp. Er is zelf een training geannuleerd vanwege naderend onweer.

Spanning, dat stond er dus wel op. Maar spannend was het eigenlijk niet. Nog wel 0-1 achter, maar toen ging het lopen. Na het eerste kwart stond het 3-1. Uiteindelijk wordt er 9 keer gescoord aan Sportclub zijde en krijgen ze er 3 tegen.

Een dikke overwinning en daarmee het tweede kampioenschap op rij. Hulde! Het vorige kampioenschap behaalden ze ongeslagen en deze moest gedeeld worden met SV. Maar desalniettemin een geweldige prestatie. Ook hier vele ouders aanwezig en na afloop knalde het vuurwerk de lucht in. De schaal werd overhandigd en het feest kon begonnen.

Gefeliciteerd JO11!!

Een toeschouwer

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen